foto: CAMERA PRESS/Heathcliff O'Malley / Telegraph / Vida Press
Sazvērestības teorijas par to, kur un kāpēc pazudusi princese Ketrīna
Velsas princese Ketrīna.
Slavenības
2024. gada 16. marts, 06:40

Sazvērestības teorijas par to, kur un kāpēc pazudusi princese Ketrīna

Jauns.lv

Kopš Velsas princesei Ketrīnai šā gada janvārī veiktās vēdera dobuma operācijas ir pagājis krietns laiks. Kamēr viņa atveseļojas un neiziet sabiedrībā, parādījušās neskaitāmas baumas un sazvērestības teorijas par to, kas it kā noticis patiesībā. No pilnīgi absurdām līdz pat drusku ticamām.

Sociālo mediju laikmetā un laikā, kad ziņas tīmeklī pieejamas 24 stundas diennaktī, sabiedrībā zināmas personības bieži nonāk spekulāciju un baumu centrā. Velsas princeses Ketrīnas prombūtne pēdējo nedēļu laikā raisījusi sazvērestības teoriju gūzmu. Keita Midltone publiski nav redzēta jau kopš 25. decembra, kas viņa kopā ar vīru, bērniem un pārējo karalisko ģimeni apmeklēja Ziemassvētku dievkalpojumu Sandringemā un vēlāk tikās ar tautu, kas pulcējās pie baznīcas.

Princis Viljams un princese Ketrīna ar bērniem apmeklē Ziemassvētku dievkalpojumu 2023. gadā

gallery icon

Spekulācijas pieauga ar jaunu sparu, kad Ketrīnas komanda par godu Lielbritānijā atzīmētajai Mātes dienai šā gada 9. martā publiskoja sirsnīgu ģimenes fotogrāfiju, kurā princese redzama kopā ar visiem trīs saviem bērniem. Baumas pieņēmās spēkā, kad tādas prestižas aģentūras kā AP un Reuters paziņoja, ka pārtrauc izplatīt šo fotogrāfiju, jo tajā ir redzamas “manipulāciju” pazīmes. Faniem tas tikai deva jaunus iemeslus arvien dīvainākām sazvērestības teorijām.

foto: Vida Press, Instagram
Mātes dienai veltītā fotogrāfija, kas bija iemesls nesenajam lielajam skandālam.

Turpinājumā aplūkojam dažas no populārākajām sazvērestības teorijām par Velsas princeses pazušanas iemesliem.

Nākamā lapa: Britu analogā šova “Balss maskā” dalībniece?