Trakā pasaule
2024. gada 10. marts, 10:39

Transformāciju trenere Liene Uresina sievietēm iesaka no vīriem prasīt vairāk, nekā viņi var atļauties

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Pretrunīgi vērtētā Liene Uresina, transformāciju un biznesa sasniegumu trenere, viesojoties "STV Pirmā!" raidījumā "Kad viņas satiekas", dalās savās atklāsmēs par dzīvi un tās jēgu. Sarunas laikā viņa atklāj, kā katrai sievietei vajadzētu motivēt savu partneri.

Liene dalās ar kādu atgadījumu, kas viņai iespiedies atmiņā un licis saprast, kā domā vīrieši. “Man bija kaimiņiene, kas kopdzīvē ar pirmo vīru vienmēr visu varēja pati izdarīt. Vīrietis ar to nebija mierā – šķiroties viņš pateicis, ka viņai taču viņš nav vajadzīgs. Ka pati spēj pat uznest ledusskapi uz trešo stāvu. Viņš viņu pameta un aizgāja pie manikīres no Purvciema,” stāsta Liene.

Viņa novērojusi, ka vīrieši sagurst no šīs smagās vadīšanas: “Vīrietim ir jājūtas kā vīrietim, jāsajūt, ka sieviete pienāk, pieglaužas, iedod kotletīti. Viņam jāredz, ka viņš ir vajadzīgs un noderīgs. Vīrietim nav citas motivācijas, kā darīt sievieti laimīgu. Tas, kas sievietēm jādara, ir jāprasa nedaudz vairāk, nekā viņš var atļauties. Ja viņš var atļauties "Maybelline" tušu, prasi "Chanel"!”