TV
2024. gada 8. marts, 16:44

Pašmāju attiecību šovam "Mīlas nometne" pievienojas aktrise Katrīna Blaua

Jauns.lv

Šovam "Mīlas nometne" pievienojas aktrise un divu bērnu māmiņa Katrīna Blaua ar savu draugu Mārci. Viņa paspējusi filmēties tādos seriālos kā "Apsūdzēti mīlestībā", "Nelūgtie viesi", "No naida līdz mīlestībai" un citos.

Mārcis atklāj - pirms saticis Katrīnu, viņš ir bijis ne gluži ballīšu cilvēks, bet ļoti paticis atpūsties. Kopš Katrīna ar saviem diviem bērniem ienākusi viņa dzīvē, Mārča ikdiena kļuvusi daudz piepildītāka.

Aktrise atzīst, ka viņai un puisim ir krasi atšķirīgi uzskati bērnu audzināšanā. “Es jau neprasu neko tādu - nelēkāt pa dīvānu, ēst pie galda. Par ko mēs vispār runājam?” sašutis ir Mārcis. Tikmēr Katrīna ir nelokāma: “Es runāju par to, kā tas tiek pasniegts! Mājās visu laiku valda kaut kāda bubināšana.”

“Mums likās, ka šis ir labs brīdis un veids, kā ne tikai iepazīt vēl vairāk vienam otru bez bērnu klātbūtnes, bet arī atrast rīkus, kā uzlabot saskarsmi un komunikāciju,” cerību pilna ir aktrise.

Ierodoties “Mīlas nometnē”, Katrīna neslēpj, ka kādu dienu cer sagaidīt bildinājumu no sava mīļotā. Bet kādi notikumi liks pārim sakašķēties jau pirmajā nometnes dienā?

Skaties šovu "Mīlas nometne" kanālā "360TV" piektdienās pulksten 20.50, bet to, kas palicis aizkadrā, lūko "Mīlas nometne. Tuvplānā", kas skatāms "Tet TV+".