Slavenības
2024. gada 9. marts, 05:52

31 gada vecumā miris producents, kurš strādājis ar Brūsu Villisu, Džonu Travoltu un Melu Gibsonu

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

31 gada vecumā vēzis izdzēsis dzīvību talantīgam Holivudas producentam Šonam Stounam, kurš savas karjeras laikā jau bija paspējis sadarboties ar vienām no lielākajām zvaigznēm Holivudā - Brūsu Villisu, Džonu Travoltu un Melu Gibsonu.

Asa sižeta filmu producents mūžībā devās otrdien, 5. martā, pēc tam, kad aizvadītā gada jūlijā viņam tika diagnosticēts metastātisks neiroendokrīnais resnās zarnas vēzis.

Viņa ģimene izdevumam “The Hollywood Reporter” pastāstījusi, ka viņš miris Roberta Vuda Džonsona universitātes slimnīcā Ņūdžersijā.

2022. gadā Šons Stouns strādāja kā radošs izpilddirektors pie filmas “Hot Seat” tapšanas, kurā piedalījās Mels Gibsons un Kevins Dilons, kā arī pie kino ekranizējuma “Wire Room”, kurā filmējās Dilons un Brūss Villiss. Viņš arīdzan producēja Džona Travoltas šā gada aprīlī gaidāmo filmu “Cash Out” un tās jau uzņemto turpinājumu.

foto: ©Lions Gate/Courtesy Everett Collection/ Vida Press
"Hot Seat".

Stouns uzauga Ņūdžersijā un uz Losandželosu pārcēlās tikai 2017. gadā, lai sekotu savam sapnim un veidotu karjeru filmu industrijā pēc tam, kad bija absolvējis Arizonas universitāti.

foto: ©Lions Gate/Courtesy Everett Collection/ Vida Press
"Wire Room".

Jaunā producenta darbu sarakstā iekļaujama arī filma “Wrong Place” (2022), kurā piedalījies Brūss Villis un sāgas “Krēsla” aktrise Ešlija Grīna.

foto: Courtesy Everett Collection/ Vida Press
"Wrong Place".

Filmu producents Rendals Emets savā “Instagram” blogā veltījis aizkustinošus vārdus  pāragri mirušajam kolēģim, saucot viņu par “vienu no labākajiem draugiem” un “brāli, kādu vienmēr esmu gribējis”.

Viņš rakstīja: “Šons ir mans varonis. No dienas, kad viņš man pastāstīja pirms 6 mēnešiem, līdz dienai, kad debesis ieguva vēl vienu eņģeli, viņš turēja augstu paceltu galvu, nekad nevēlējās līdzjūtību vai žēlošanu un teica, ka cīnīs šo cīņu, un viņš to arī darīja.”