Elita Mīlgrāve prezentē autobiogrāfiju "Mikrofons"

Ceturtdien 7. martā notika uzņēmējas un producentes Elitas Mīlgrāves grāmatas "Mikrofons" atvēršana.

gallery icon
Slavenības
2024. gada 7. marts, 22:12

FOTO: līksmā atmosfērā atklāta Elitas Mīlgrāves grāmata "Mikrofons"

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

7. martā notika uzņēmējas un producentes Elitas Mīlgrāves grāmatas “Mikrofons” atvēršana. To veido vaļsirdīgi atklāti stāsti, kas atspoguļo Mīlgrāves celmlauža dabu, neatlaidību, dzīvessparu sasniegt virsotnes savās dzīves misijās un arī piedzīvotos zaudējumus gan biznesā, gan personīgajā dzīvē.

Grāmatā caur atmiņu stāstiem esot atainoti aizkulišu notikumi un aprakstīti piedzīvojumi ar ievērojamām personībām Latvijas mūzikas industrijā.

Nozīmīga daļa no grāmatas esot bagātais un vēsturiski vērtīgais fotogrāfiju klāsts, kuru atlasīšana, kā apgalvo pati autore, bija gandrīz tik pat ietilpīgs darbs kā grāmatas uzrakstīšana. 

Apjomīgajam 416 lappušu darbam savus ceļa vārdus devuši Guntars Račs, Aija Auškāpa un Klāss Vāvere.

"No atmodas laika pirmsākumiem līdz mūsu dienām – mazā Latvijas mūzikas biznesa vēstures grāmata, enciklopēdija un iedvesmas avots tiem, kuri gatavi mesties nezināmajā un gūt panākumus," saka Guntars Račs.

Autore ir dzimusi un uzaugusi Madonā, un grāmatā ir izlasāmas arī Elitas bērnības un skolas laiku atmiņas, tāpēc 10. martā grāmatas atvēršana notiks Madonas kultūras namā. Tāpat ar autori martā būs iespējams tikties vairākās bibliotēkās: 11. martā Kuldīgā, 12. martā Liepājā, 13. martā Jūrmalā, 14. martā Jelgavā, 15. martā Ogrē. Grāmatas lasījumu tūrē Elitas stāstījumus papildinās grupas “Atspulgi” muzikālie priekšnesumi.

Grāmatas “Mikrofons” maketu un vāka dizainu veidojusi  Katrīna Vasiļjevska, vāka foto autore Olga Solovjova, redaktore Inga Žolude.