Daudzsēriju filmas "Padomju džinsi" pirmizrāde

Kinoteātrī "Forum Cinemas" 26. februārī pirmizrādi piedzīvoja pašmāju daudzsēriju filmas "Padomju džinsi" pirmās divas sērijas.

gallery icon
Slavenības
2024. gada 17. marts, 06:17

Aktieris Kārlis Arnolds Avots filmas pirmizrādi svin ar mammu un mīļoto

Inta Mengiša

Žurnāls "Kas Jauns"

Pašmāju daudzsēriju filmas "Padomju džinsi" pirmo divu sēriju pirmizrādi kinoteātrī " Forum Cinemas" kolēģu, radu un draugu lokā svinēja arī vairums filmā spēlējošo aktieru, tostarp galvenās lomas atveidotājs Kārlis Arnolds Avots.

Vēl pirms oficiālās pirmizrādes atzinību gūzmu guvusī daudzsēriju filma "Padomju džinsi", kā pēc ekspertu, tā pirmo divu sēriju skatītāju vairākuma viedokļa, noteikti kļūs par šīs sezonas grāvēju un, ļoti ticams, arī paliks kā vērtīgs produkts mūsu valsts kino vēstures arhīvā.

Kadri no seriāla "Padomju džinsi".

Kadri no seriāla "Padomju džinsi".

gallery icon

Par galvenā varoņa Renāra atveidotāju aktieri Kārli Arnoldu Avotu publikas sajūsma kinoteātra gaiteni piepildīja vēl labu laiku pēc filmas noskatīšanās.

Kā raksta žurnāls "Kas Jauns", pirmizrādes vakarā Kārli Arnoldu Avotu atbalstīt un sveikt bija ieradušās aktiera dzīvē abas nozīmīgākās sievietes – gan mīļotā meitene horeogrāfe Milena Paviļča, gan mamma, Elejas vidusskolas sporta skolotāja un vieglatlētikas trenere Sandra Avota, kura neizsakāmi priecājas un lepojas par dēla talantu un panākumiem.

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Aktieris ar mammu.

Mammai apskāviens, mīļotajai bučas

Pirmizrādes ielūgumos bija norādīts dreskods: viss džinsā. To ievēroja arī aktieris Kārlis Arnolds Avots un viņa draudzene horeogrāfe Milena Pavilča.

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Kārlis Arnolds Avots ar mīļoto sievieti pirmizrādē.
foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Skūpsts mīļotajai.