foto: Publicitātes
Meksikā policisti prasa kukuli latviešu slavenībām
Arvis Zēmanis, Ieva Sutugova, Indra Salceviča un Mārtiņš Počs.
Slavenības
2024. gada 8. marts, 14:14

Meksikā policisti prasa kukuli latviešu slavenībām

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Četras latviešu slavenības – dziedātāja Ieva Sutugova, aktieris Mārtiņš Počs, stiliste Indra Salceviča un pasākumu vadītājs Arvis Zēmanis – noslēdz savu ceļojumu Meksikā šovā "Četri uz koferiem". Un šīs dienas sagādā krietnus piedzīvojumus!

Grupas vadības grožus savā pārziņā ņēmusi atraktīvā dziedātāja Ieva Sutugova, un diena sākas Karību jūras krastā, kurā gozējas kailas nāras. Grupas vadītāja ierosina doties peldē – baudīt viļņus metas gan pati Ieva, gan Mārtiņš un Arvis. Kaut arī Meksikā pašlaik ir ziema, ūdens temperatūra ir ap plus 25 grādiem. Indra gan peldei nepievienojas, jo nevēlas sabojāt frizūru.

Taču lielākie prieki sagaida pilsētā Kankūnā – tur četrotne dodas uz klubu "Coco Bongo", kas ir no slavenākajiem visā pasaulē. “Lai noraksturotu to, kas notiek "Coco Bongo", ir nepieciešama jauna vārdnīca. Tas bija fantastisks ballītes, šova, akrobātikas savienojums,” stāsta pasākumu vadītājs Arvis Zēmanis.

foto: Publicitātes
Lūk, tā ballējas Meksikā!

“Es domāju, ka ikviens Latvijas vīrietis uz šo šovu skatītos tieši tāpat kā Arvis un Mārtiņš, jo pie mums ikdienā neko tādu redzēt nav iespējams. Arī es skatījos atvērtu muti!” iespaidos dalās Indra Salceviča. Mārtiņš Počs gan papildina: “Jāatzīst, ka Indrai pašai arī siekaliņa notecēja.”

Pēc gadsimta ballītes apmeklējuma un gūtas krāšņu emociju buķetes grupa jautrā noskaņojumā dodas mājup. Taču atkal ceļotājus piemeklē nākamā liksta – braucot uz naktsmītni, Indras vadīto automobili apstādina policija, kura atklāti demonstrē vēlmi tikt pie kukuļa. Policisti sākotnēji prasa 200 eiro, bet kāds būs iznākums? To uzzināsi jau šo sestdien pulksten 20.30 piedzīvojumu un ceļojumu šovā "Četri uz koferiem" kanālā "360TV".

"Četri uz koferiem" dalībnieki Meksikā bauda īpašas delikateses

Piedzīvojumiem bagātajā pašmāju ceļošanas šovā "Četri uz koferiem" dalībnieki devušies uz Meksiku. To iepazīstot, ceļotāji dodas īstās gastronomiskās izvirtībās – ...

gallery icon