foto: Publicitātes foto
Atskats Burbuļu parādē - Baltijas vērienīgākā šampaniešu parādē
Festivāli
2024. gada 5. marts, 16:40

Atskats Burbuļu parādē - Baltijas vērienīgākā šampaniešu parādē

Jauns.lv

Baltijas vērienīgākā šampaniešu parāde – Burbuļu parāde, kas ik gadu Rīgu rotā festivāla Riga Wine & Champagne ietvaros, arī šogad Rīgas šampaniešmīļus lutināja ar iespēju izzināt labāko šampaniešu un dzirkstošo vīnu pasauli.

Pateicoties atbalstītājiem – Rietumu Bankai, kā arī TK Spice un Liebherr, Burbuļu Parādes visiem bija iespēja nobaudīt divus simtus dažādu šampaniešu un dzirkstošo vīnu, piedalīties meistarklasēs vīndaru un pasaules vadošo Šampaņas ekspertu vadībā, kā arī iepazīt vadošo šefpavāru un restorānu – Barents Wine Collectors, Pavāru mājas, Kest, Riviera un Buržujs piedāvājumu. DJ Toma Grēviņa un DJ Lindas Samsonovas, kā arī Paulas Saijas muzikālā pavadījumā ballīte Hanzas Peronā norisinājās līdz pat pusnaktij. Burbuļu parāde un festivāls Riga Wine & Champagne norisinās kopš 2013. gada, palīdzot veidot šampanieša un vīna kultūru Latvijā. Ik gadu dažādos pasākumos, meistarklasēs un vakariņās festivāls pulcē teju trīs tūkstošus gardēžu.

Atskats Burbuļu parādē - Baltijas vērienīgākā šampaniešu parādē

Baltijas vērienīgākā šampaniešu parāde – Burbuļu parāde, kas ik gadu Rīgu rotā festivāla Riga Wine & Champagne ietvaros, arī šogad ...

gallery icon