TV
2024. gada 4. marts, 10:30

Meli turpinās: šovu zvaigzne Magone saņem aizdomīgu zvanu no sava Toļika, kurš ausīmdzirdami ko slēpj

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Šova “Slavenības. Bez filtra” dalībniece Magone Liedeskalna ar draudzeni Ilvu turpina izmeklēšanu. Abas sapratušas, ka Magones kavalieris Toļiks, visticamāk, nav slims, kā pats apgalvo, turklāt rodas pamatotas šaubas par visu, ko vīrietis jebkad teicis.

Pēc tam, kad draudzenes noskaidrojušas Toļika dzīvesvietu un uzzinājušas, ka viņš sevis norādītajā darba vietā nestrādā, abas dodas pusdienās. Pie pusdienu galda, runājoties un baudot maltīti, Magonei pēkšņi zvana telefons - tas ir neviens cits kā Toļiks, kurš apber sievieti ar kārtējiem aizbildinājumiem.

Magone, saņemot zvanu, ir pārskaitusies: “Labvakar, ūzas pakar! Pa d*rsu gribi?” Toļiks acīmredzami stostās un pats nezina, ko vēlas pateikt: “Nu kā, kā, kā... Nu es.… Nu kā, man vienkārši, redzi, vajadzēja... Vajadzēja arī... Jāaiziet. Man palūdza, vai es varu vai nē... Un es vienkārši pie ārsta aizbraucu, jo man vajadzēja tur arī rentgenu bišķīt arī, nu. ”

Šova veterāne kavaliera teiktajam nenotic, turklāt ir neizpratnē – kopš kura laika ārsts pats palūdz, vai pacients varētu ierasties uz izmeklējumu?