Ieskats izrādē "Caurstaigājamā guļamistaba"

2024. gada 31. janvārī Berģu kultūras namā notika draiskās attiecību komēdijas "Caurstaigājamā guļamistaba" mēģinājums.

gallery icon
Slavenības
2024. gada 29. februāris, 07:19

Aktrise Elīna Vāne pārsteidz kolēģus ar pikantu izskatu

Inta Mengiša

Žurnāls "Kas Jauns"

Valmieras teātra viena no spožākajām aktrisēm Elīna Vāne patlaban atgūstas no veselības problēmām un izrādēs nepiedalās. Bet viņa prot uzjautrināt gan sevi, gan kolēģus, arī esot “uz slimības lapas”.

Kā raksta žurnāls "Kas Jauns", tērpusies halātiņā, melnās tīkliņzeķbiksēs, sarkanās kurpēs un ar stīpiņu ar zaķa ausīm uz galvas, Elīna Vāne sēdēja un pucējās Berģu kultūras namā, kur bija noorganizēta jaunās komēdijas "Caurstaigājamā guļamistaba" plakāta fotosesija.

foto: Publicitātes
“Kas tad mums te par zaķi ieradies?!” pēc izrādes, kad publika jau kultūras namu bija atstājusi, ieraugot tukšajā skatītāju zālē Elīnu Vāni, pirms kopīgās fotosesijas smēja un jokoja aktieri.

Elīnas dzīvesbiedra aktiera Imanta Strada režijā tapušais iestudējums, kas patlaban apceļo Latviju, uz bezbēdīgu izsmiešanos pulcējot pilnas skatītāju zāles, ir šīs sezonas aktuālākais izklaides pasākums, un tajā ir loma arī Elīnai Vānei.

Spēlēt izrādē viņai līdz šim gan nav bijusi iespēja, jo aktrisi piemeklējušas veselības problēmas, kas, kā prognozē mediķi, varētu prasīt atveseļošanās laiku līdz pavasarim. Līdz ar to kā pirmizrādē, tā turpmākajās izrādēs vismaz līdz martam lomas iznešanu komēdijā uzņēmusies Vāni dublējošā aktrise Inga Misāne-Grasberga. Gaidīsim, kad Valmieras Drāmas teātra dīva būs atveseļojusies, jo viņas spēja iejusties tēlos, kas nokļūst kuriozās un mulsinošās situācijās, nudien ir apbrīnojama un pieredzēšanas vērta.

Ciemos pie Imanta Strada un Elīnas Vānes

Nu jau trešo gadu aktieru pāris Elīna Vāne un Imants Strads saimnieko starpkaru laikā celtā divstāvu namā Valmierā. Žurnāls "Kas ...

gallery icon