Latvieši pie šamaņiem šovā "Četri uz koferiem"

Šovā "Četri uz koferiem" latviešu slavenības dodas pie šamaņiem.

gallery icon
TV
2024. gada 19. februāris, 06:33

Latviešu slavenības Meksikā izdzen dēmonus pie šamaņiem

Žurnāls "Kas Jauns"

Eksotiskā un kontrastu pilnā Meksika vilina ikvienu, un kanāla "360TV" skatītājiem nu ir ekskluzīva iespēja pievienoties pašmāju slavenību četrotnei, ļaujoties Meksikas aicinājumam šovā "Četri uz koferiem".

Braucienā devusies kolorīta kompānija –  četru iepriekšējo "Četri uz koferiem" sezonu uzvarētāji: dziedātāja Ieva Sutugova, pasākumu vadītājs Arvis Zēmanis, aktieris Mārtiņš Počs un stiliste Indra Salceviča. Lai arī sākotnēji var šķist, ka kompānija nolasījusies visai harmoniska, tomēr bez asumiņiem neiztikt – būs gan prieka, gan niknuma asaras, gan negaidīti pārpratumi, kas mīsies ar jauniem iespaidiem, patiesu ceļotprieku un unikāliem apskates objektiem.

Pirmajā dienā par saviem ceļabiedriem atbildīgais būs Mārtiņš Počs, kas savus gida pienākumus ieguva, zaudējot spēlē “akmens, šķēres, papīrs”. Meksika ir gvakamoles un tako zeme, taču stilistei Indrai Salcevičai šāds ēdiens neiet pie sirds, tāpēc pirmajā dienā viņa pārtiek vien no salātiem un dārzeņiem: “Lielākajā daļā vietu pat viens ēdiena kumoss ir tik ass, ka izsprāgst asaras un citu ēdiena garšu sajust vairs nav iespējams. Atrast kaut ko mazāk asu vai vispār neasu ir izaicinājums. Taču jāatzīst, ka ar laiku pierod un, jā, meksikāņu virtuve ir ļoti daudzveidīga.”

Esot vien pāris stundu Meksikā, slavenības nolemj izdzīt savus dēmonus un dodas pie tuvējā šamaņa, kas šajā valstī ir atrodams ik uz stūra. Arvis bija izbrīnīts par cilvēku pūļiem: “Mani pārsteidza, ka viņi stāv rindās, jo mēs, latvieši, ja ejam pie šamaņa, nomainām SIM karti, piezvanām no nezināma numura, uzvelkam cepuri un ejam tā, lai neviens nezinātu, ka mēs ejam pie šamaņa. Šeit tas viss notiek publiski!”

"Četri uz koferiem" skaties sestdienās pulksten 20.30 kanālā "360TV".