Slavenības
2024. gada 16. februāris, 14:20

Žanna Dubska atzīstas, ka labprāt nogaršotu suņa gaļu

Jauns.lv

Raidījumā “Vakariņš ar savējiem”, slavenībām viesojoties Cēsu pusē pie Zviedrānu ģimenes, galdā tiek celtas uzkodas un sāk rosīties sarunas, kurās stiliste Žanna Dubska atklāj, ka Korejas ceļojuma laikā vēlējusies nobaudīt suņa gaļu. Šī atzīšanās pie galda izsauc veselu viedokļu un emociju vētru.

Sēžot pie vakariņu galda, Žanna nolemj padalīties ar gastronomiskajiem iespaidiem, ko piedzīvojusi ceļojuma laikā Korejā.

Vakariņa dalībnieks aktieris Kaspars Zāle drīz vien ieminas, ka šajā valstī taču ēdot suņus, uz ko Žanna steidz atbildēt: “Viņi saka, ka it kā neēdot. Mēs arī gribējām nogaršot, bet nevarējām nekur atrast.”

Vakara dalībnieki par dzirdēto ir šokā. “Bet kas tad tāds sunim ir?” retoriska ir Žanna. Turpinot būt izbrīnīta par stilistes atbildi, vakara dalībniece raidījumu vadītāja Baiba Vītiņa uzsver, ka sunim taču ir dvēsele. “Arī zirgiem un govīm ir dvēsele, daudz kam ir,” nosaka Žanna Dubska.

Žannas Dubskas grāmatas atklāšanas svētki

2018. gada 12. decembra vakarā modes un izklaides centrā "Rīga Plaza" ar izsmalcinātu ballīti un sabiedrībā zināmu viesu klātbūtni tika ...

gallery icon