Slavenības
2024. gada 16. februāris, 06:57

Elīna Gluzunova atkal ir kopā ar savu Artjomu un prāto par pārcelšanos uz Spāniju

Jauns.lv

Digitālā satura radītāja Katrīne Vasiļevska šovā "Slavenības. Bez filtra" tiekas ar dziedātāju Elīnu Gluzunovu. Viņas dzīvē ir daudz pārmaiņu - pārvākšanās uz Rīgu, attiecību uzlabošana ar bērnu tēvu Artjomu un domas par jaunas dzīves uzsākšanu Spānijā.

Gandrīz pirms gada, piedaloties šovā “Ģimene burkā”, mūziķe stāstīja par dzīvesbiedra Artjoma vardarbīgu attieksmi. Nespēdama izturēt toksiskās attiecības, viņa nolēma šķirties no bērnu tēva, taču jau septembrī savos sociālo tīklu īsstāstos lika nojaust, ka attiecības ir atjaunotas.

“Mani vērīgākie klausītāji un skatītāji ievēroja, ka septembrī iznāca raksts, kur bija rakstīts, ka sākotnēji es uz Rīgu pārcēlos viena ar bērniem, bet pēc tam Artjoms sāka dzīvot kopā ar mums," saka Elīna.

Ar sajūsmu viņa atzīst, ka attiecības šobrīd ir ļoti labas un tam par iemeslu varētu būt fakts, ka Elīnas dzīvē vairs nav draudzenes, kurai Artjoms līdz galam neesot paticis: "Kopš no manas dzīves aizgāja prom viena no manām draudzenēm, es nezinu, kā tas var būt saistīts, bet sāka uzlaboties manas privātās attiecības un klimats ģimenē.”

Viņa neslēpj, ka šobrīd pāris sāk domāt par dzīvi ārpus Latvijas, iespējams, ka tā būs Spānija, bet to rādīšot laiks.

foto: Publicitātes
Elīna un Artjoms Gluzunovi.