TV
2024. gada 13. februāris, 17:30

"Mīlas nometni" pamet pieredzējušais šovu pāris Aigars un Evita

Jauns.lv

Jaunais attiecību šovs "Mīlas nometne" aicina pārus restartēt savas attiecības, ļaujoties ekspertu ieteikumiem un padomiem. Jau pirmajā radījumā dalībnieki lēma, ka šovs jāpamet Evitai un Aigaram Kļavām.

Lai gan Evita un Aigars Kļavas ir precējušies divus gadus, dalība šovā "Lauku sēta" un "Ģimene burkā" viņiem nav noderējusi, jo "Mīlas nometnes" konkurenti viņu attiecības redz kā neīstas un uzspēlētas, mīlniekus izraidot jau pirmajā izbalsošanā.

Arī eksperti aizkadru intervijā atzina, ka pāris nebija spēcīgs. “Viņi mēģina noķert tās gaidas, ko citi no viņiem gaida, bet tu ilgstoši nevari tēlot, tas lien laukā, un cilvēki to noteikti piefiksēja,” pēc izbalsošanas ar savu komentāru neskopojas mīlas lietu eksperts Arturs Šulcs.

Taču Kļavas neuzskata savu mīlestību par neīstu, liekot saprast, ka dalībnieki šādu lēmumu pieņēmuāi, jo uzskatījuši viņus par draudu. “Viņi mūs uzskata par apdraudējumu, ka mēs esam ļoti stiprs pāris. Tas ir loģiski, ka mūs ātri izbalsoja, lai mēs nebūtu lieks risks,” aizkadru intervijā atzīst Evita.

Kurš pāris tiks izbalsots nākamais, un kādi noslēpumi atklāsies “Mīlas nometnē”? Skaties jauno attiecību šovu katru piektdienu pulksten 20.50 kanālā "360TV".