foto: no privātā arhīva
Zināms, kas ir Katy Tindemark bagātais un krietni vecākais mīļotais
Katy Tindemark.
Slavenības
2024. gada 13. februāris, 10:22

Zināms, kas ir Katy Tindemark bagātais un krietni vecākais mīļotais

Jauns.lv

Vijolniece Katy Tindemark, kas savu dzīvi atrāda kanāla "360TV" šovā "Slavenības. Bez filtra", tajā nemitīgi stāsta, ka viņai šobrīd ir attiecības ar kādu krietni vecāku kungu. Nu zināms, kas viņš ir.

Kā raksta žurnāls "Privātā Dzīve", 35 gadus vecās Jekaterinas Tindemarkas turīgais mīļotais, visticamāk, ir par viņu 40 gadu vecākais miljonārs Valērijs Barjers. Vēl nesen Barjera profilā soctīklos bijušas viņa foto ar Katy Tindemark, bet tās tagad dzēstas. Iespējams, tāpēc, ka nesen internetā tika noplūdināti pornogrāfiska satura video ar Katy dalību.

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Valērijs Barjers pirms vairākiem gadiem.

Gada sākumā intervijā žurnālam "Kas Jauns" Tindemark atklāti stāstīja par savu tagadējo mīļoto - tas esot turīgs uzņēmējs no Latvijas, gados krietni vecāks par pašu: “Visi vīrieši bijuši vecāki par mani. Nu nepatīk man jauni vīrieši! Man nevajag “dēlu”, man vajag īstu veci!".

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Valērijs 2012. gadā ar sievu Irinu.

“Mūs sapazīstināja draudzene, kad atgriezos no Ķīnas. Tad gan starp mums vēl nebija attiecību, tās izveidojās, kad atgriezos no Spānijas. Satikāmies, reiz uzaicināju viņu pie sevis ciemos, un izrādījās, ka viņš māk spēlēt ģitāru. Man patīk, ja vīrietis prot kādu mūzikas instrumentu. Viņš toreiz paņēma manu ģitāru, sāka spēlēt, bet es piespēlēju ar vijoli. Sapratu, ka man ar viņu kopā ir interesanti, var teikt, ka mēs abi saspēlējāmies. Mūs abus interesē mūzika, sports, abi kopā ejam uz zāli,” tā Katy.