foto: Publicitātes foto
Zelta mūzikai – zelta diskotēka! “Radio SWH Gold” aicina izdejoties radiostacijas 10. dzimšanas dienā!
Mūzika
2024. gada 12. februāris, 12:27

Zelta mūzikai – zelta diskotēka! “Radio SWH Gold” aicina izdejoties radiostacijas 10. dzimšanas dienā!

Reklāmraksts

22. februārī no plkst. 20.00 mūzikas bārā “St. Black” savu desmito dzimšanas dienu īpašā “Zelta diskotēkā” atzīmēs “Radio SWH Gold” kopā ar tikpat krāšņiem viesiem – vienmēr atraktīvo apvienību “Mazais Princis”, radio leģendu DJ Little Freddy jeb Andri Freidenfeldu, DJ Arti Dvarionas un DJ Edgar Storm. Mūzika 80. un 90. gadu ritmā visa vakara garumā.

“Zelta diskotēkai” ir noteikts īpašs ģērbšanās stils - “Sparkling Gold” jeb spoži, zeltaini un mirdzoši. Par godu “Radio SWH Gold” desmit gadiem “Zelta diskotēkā” gaidāmi īpaši kokteiļi zelta krāsā no “St. Black” bārmeņiem, vēl neredzēts lielais laimes rats ar patīkamām balvām un, protams, spoža ballīte kopā ar īpašajiem vakara viesiem.

Pasākumā gaidīts jebkurš interesents, kurš gatavs dziedāt un dejot līdzi labākajiem tā laika mūzikas hitiem. Ieeja pasākumā ir bezmaksas, savukārt galdiņu rezervācijām zvanīt “St. Black” - 28635605. Vietu skaits ir ierobežots, tādēļ nekavējies un ierodies laicīgi!

foto: Publicitātes foto

2014. gada 13. februārī AS “Radio SWH” saimei piepulcējās jauna radio stacija – “Radio SWH Gold”, kas jau desmit gadus atskaņo mūsdienu mūziku no 80. un 90. gadiem. Radiostacija ir dzirdama Rīgā un tās apkārtnē frekvencē 90.0 FM, Saldū un apkārtnē frekvencē 104.4 FM, savukārt interneta vietnē “www.radioswhgold.lv” tā skan visā pasaulē.

Tēmas