Slavenības
2024. gada 10. februāris, 05:15

"Manam vīram ir tikai viens trūkums!" - aktrise Indra Burkovska laulībā nodzīvojusi 43 gadus

Jauns.lv

Sarunu šovā “Kad viņas satiekas” viesojas pieredzes bagātā aktrise Indra Burkovska. Viņa ar vīru jau 43 gadus ir nodzīvojusi saticīgā laulībā. Sarunas laikā aktrise atzīst, ka vīram ir viens trūkums.

Ar lielu mīlestību un cieņu pret savu vīru un laulību aktrise nespēj iedot vienu formulu, kas izdosies visiem. Viņa atklāj, ka pirms kāzām jau zināja, kādu vīru vēlas un kādiem jābūt tiem noteikumiem.

“Tā ir tāda puzle, kad tās pusītes sanāk kopā. Lai gan pirms kāzām es zināju, kādu vīru es gribu. Kādiem noteikumiem jābūt, citādi nebūs nekas," saka aktrise.

Sarunas laikā viņa īsti nespēj izdomāt un atminēties nevienu sliktu īpašību, kura varētu piemist viņas vīram, taču atklāj lietu, kas reizēm tracinot: "Man ir ļoti labs vīrs, tikai viņam ir viens trūkums, viņš nedejo!”

Latvijas Nacionālā teātra aktrise Indra Burkovska ar vīru advokātu Aigaru Belovu ir kopā jau 43 gadus. Laulībā dzimuši dēls Juris un meita Rasa. Tāpat arī aktrise ar vīru jau ir vecvecāki trīs mazbērniem.

Ja filmā "Pastkarte no Romas" Indras Burkovskas atveidoto varoni cauri visām senioru vecuma dzīves un veselības likstām pie rokas ved aktieris Jānis Jarāns, tad reālajā dzīvē to dara aktrises vīrs Aigars Belovs. Indra pirms bildes tapšanas smēja, ka viņai ir jāfotografējas, stāvot pa vidu abiem vīriem – gan kino, gan reālās dzīves partnerim.

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Šoreiz uz filmas pirmizrādi atbalstīt aktrisi bija ieradušies (no kreisās) vedekla fitnesa trenere Ilze Belova, dēls Juris Belovs, vīrs advokāts Aigars Belovs, Indra Burkovska un Jānis Jarāns.

Filmas "Pastkarte no Romas" pirmizrāde

2024. gada 11. janvārī Rīgā, kinoteātrī "Splendid Palace", notika režisores Elzas Gaujas filmas "Pastkarte no Romas" pirmizrāde.

gallery icon