Trakā pasaule
2024. gada 8. februāris, 06:22

Aldis Gobzems soctīklos atrāda Katy Tindemark kailfoto. Bildes nākušas no bijušā mīļotā, pārliecināta ir viņa

Jauns.lv

Nepatīkamu pārsteigumu piedzīvojusi šova "Slavenības. Bez filtra" dalībniece Katy Tindemark - bijušais politiķis Aldis Gobzems soctīklos atrādījis vijolnieces kailfoto. Dāma ir pārliecināta, ka šīs bildes noplūdinājis viņas bijušais.

Katy Tindemark, pateicoties bijušajam un skandalozajam politiķim Aldim Gobzemam, ir nokļuvusi seksuāla rakstura skandālā, proti, nopublicētie attēli ir pieejami publiskai apskatei politiķa "Instagram" profilā.

“Iespējams, ka šīs bildes Gobzemam atsūtīja mans bijušais vīrietis, jo es iepriekšējās sērijās izstāstīju par viņu un mūsu toksiskajām attiecībām," uzskata Tindemark, kas ir šokā par bijušā politiķa rīcību, jo lai arī nav tuvi draugi, viņi tomēr viens otru pazīstot.

“Mēs it kā ar Gobzemu neesam draugi, bet tomēr viens otram sekojam sociālajos tīklos," bilst vijolniece un atklāj: "Godīgi sakot, kad viņš bija politiķis, es viņu aizstāvēju, man viņš patika. Varbūt es tomēr maldījos viņā!”

Šādas bildes viņa esot sūtījusi savam bijušajam laikā, kad desmit mēnešus pavadīja Ķīnā. Katy saka - sūtīt intīma rakstura bildes bijis viens no dzirksteles uzturēšanas principiem.

Nu Katy ir tikai viens padoms, lai citiem nebūtu jāsaskaras ar šo situāciju: “Ja tu taisi seksa video, nekad nedari to kamerā ar seju!”