TV
2024. gada 7. februāris, 17:20

VIDEO: pašmāju TV šovā divgadīgs puika kameru priekšā rupji lamājas

Jauns.lv

Šova "Ģimene burkā" jaunie dalībnieki - vientuļā māmiņa Līva ar saviem četriem bērniem - nebeidz pārsteigt. Jaunākais puika Ainārs, kurš ir tikai divus gadus vecs, izrāda savu nepatikšanu pret mammas audzināšanu un velta viņai ļoti rupjus vārdus. Māmiņa par redzēto un dzirdēto ir šokā!

Lausku-Lucu ģimene iesāk dienas rītu ar nedēļas vēlmju burkas uzdevumu. Kā noskaidrojas, šajā uzdevumā daudzbērnu māmiņai Līvai būs jāpavada laiks divatā ar vecāko dēlu Renāru, dodoties kopīgi izklaidēties uz lāzertagu. Kamēr tiek domāts, kurš pieskatīs jaunākās atvases, pastarītis Ainārs nolemj visus klātesošos pārsteigt ar sev neraksturīgu uzvedību - veltot rupjus vārdus un žestus.

Slēpjoties no kamerām, mamma ieved Aināru blakus istabā, taču patur ieslēgtu mikrofonu un saruna tiek ierakstīta: "Es neļauju tev teikt tādus vārdus, kādus tu saki, un es neļauju tev rādīt šādus žestus. Tevi filmē un rāda televīzijā visai Latvijai.”

foto: Publicitātes foto
Ģimenes modelis, kas sastopams arvien biežāk – vientuļā māte ar bērniem un tētis, kurš ir tikai “rēgs” un ģimenes dzīvē neiesaistās. Kaut arī laulība nav šķirta, mamma Līva viena pati audzina četrus mazus resgaļus, no bērnu bioloģiskā tēva nesaņemot ne materiālu, ne morālu atbalstu.

Vai mazais Ainārs turpinās savus izgājienus un ikdienā vēl vairāk lietos lamu vārdus? Skaties šovā “Ģimene burkā” no pirmdienas līdz ceturtdienai plkst. 20.25, kanālā "360TV".