Slavenības
2024. gada 6. februāris, 15:55

Linda Mūrniece šokā - viņa nosaukta par omīti

Jauns.lv

Raidījumā "Kad viņas satiekas" viesojas uzņēmēja, kādreizējā ministre Linda Mūrniece. Sarunas laikā viņa atceras kādu sāpīgu gadījumu, kad internetā nodēvēta par omi. Kas notika?

Bijusī politiķe Linda Mūrniece raidījuma laikā atklāj, ka nebaidās no vecuma barjeras, un saka - vēl joprojām esot pieprasīta jomas profesionāle, neskatoties uz gadiem: "Man droši vien ir savādāka pieredze nekā maniem vienaudžiem manā vecumā, jo ar manu karjeru, atpazīstamību, pieredzi un raksturu, ir diezgan grūti nobīdīt malā.”

Sarunas laikā viņa atklāj kādu situāciju soctīklā "X", kad nepieklājīgi nosaukta par omi. "Pirms kāda laika Rīgas domei attīstības departamentā bija divas darbinieces, kuras platformā “X” aktīvi diskutēja par stabiņiem Rīgas ielās. Paralēli diskusijai par aktuālo, viņas savā starpā sarakstījās arī par Hariju Poteru vai kaut ko tamlīdzīgu, un es atļāvos to nokomentēt. Pretī saņēmu šādu ziņu: “Ko tu omīt, vispār no dzīves saproti!”," atminas Mūrniece.

Pēc šāda publiska apvainojuma viņa bijusi šokā par darbinieču nekompetenci un profesionālisma trūkumu, jo tas parādījis, cik informētas par politiskām personām viņas ir.

Lindas Mūrnieces sveču līnijas atklāšana

Linda Mūrniece atklāj sveču līniju Tērbatas ielā.

gallery icon