Slavenības
2024. gada 2. februāris, 16:16

VIDEO: Liene Ušakova velta tetovējumu savam mīļotajam puisim

Jauns.lv

Šova "Slavenības. Bez filtra" dalībniece - mākslīgā skaistuma piekritēja Liene Ušakova - neslēpj, ka šobrīd viņas sirds ir aizņemta, taču vēl neatklāj sava mīļotā personību. Lai arī viss tiek turēts pilnīgā slepenība, Liene izlemj svarīgo dzīves cilvēku godināt uz savas rokas, uztetovējot viņa vārda pirmo burtu.

Liene Ušakova nolēmusi pateikties dzīves pavērsieniem un uztetovēt uz rokas sava slepenā mīlnieka vārda pirmo burtu. Viņa arī saka - ja abi tomēr nākotnē nebūs kopā, viņa tik un tā būs iemācījusies sevi ieraudzīt no cita skatpunkta.

“Konkrēti šis tetovējums ir veltīts ļoti īpašam cilvēkam," bilst Liene un norāda: "Pateicoties šim cilvēkam, manuprāt, es sevi esmu ieraudzījusi citā gaismā. Bet varbūt nevis tikai konkrēti šim cilvēkam, bet visai apstākļu sakritībai, kas savija mūsu likteņus kopā. Es pieļauju - ja nebūtu šī apstākļu sakritība, mēs nekad dzīvē nebūtu satikušies. Es iespējams, nekad nebūtu uz šo cilvēku paskatījusies.”

Jau iepriekš digitālā satura veidotāja tika minējusi, ka jaunais draugs ir vienkāršs latviešu puisis, pilnīgs pretstats viņas bijušajiem.