foto: Mārtiņš Ziders
Aktrises Maijas Doveikas dēls jau pāraudzis mammu
Maija ar dēlu Pāvilu teātrī.
Slavenības
2024. gada 2. februāris, 06:20

Aktrises Maijas Doveikas dēls jau pāraudzis mammu

Žurnāls "Kas Jauns"

Latvijas Nacionālā teātra aktrises Maijas Doveikas un viņas bijušā vīra čīliešu mūziķa Migela Ernandesa Hiraldi dēls Pāvils Andress izaudzis par staltu jaunieti un kopā ar mammu dodas skatīties teātri.

"Mums ar dēlu ir foršs vakars kopā,” žurnālam "Kas Jauns" priecīgi teikusi aktrise Maija Doveika, sastapta Dailes teātrī, apmeklējot jauniestudējumu "Pīters Pens saiet sviestā".

Cilvēki pulcējas uz "Pīters Pens sagājis sviestā" pirmizrādi Dailes teātrī

Piektdien, 19. janvārī, sabiedrībā plaši un ne tik ļoti atpazīstami cilvēki devas uz Dailes teātri, lai vērtētu teātra jaunās izrādes ...

gallery icon

“Es nezināju, ka ejam skatīties komēdiju. Biju domājis, ka ejam uz klasisko Pīteru Penu. Tas, ka izrādē var pasmieties, man bija tāds negaidīts pārsteigums,” atklāja aktrises dēls Pāvils Andress, kam ir jau 14 gadu.

foto: Mārtiņš Ziders
Maija ar dēlu Pāvilu teātrī.

Maija smaidot teic, ka patiesībā nav pat piefiksējusi brīdi, kad dēls augumā tik ļoti izstiepies, ka ir jau izaudzis garāks par viņu. “Ir viens tāds mirklis, kad bērns vienkārši neprātīgā ātrumā sāk augt, un te nu mēs esam,” saka aktrise.

Pāvils Andress pagaidām uz mākslas un kultūras novirzienu netēmē, jo viņa lielākā interese ir sports, sevišķi patīkot spēlēt futbolu. “Pāvils vispār ir gudrs un apķērīgs, ar loģisko domāšanu apveltīts puisis. Īpaši labi viņam padodas matemātika un tādas lietas,” par dēlu pastāsta aktrise Maija Doveika.

Citas interesantākās ziņas un notikumus lūkojiet žurnālā "Kas Jauns"!