Slavenības
2024. gada 1. februāris, 13:13

Dziedātājai Antrai Stafeckai joprojām ir labas attiecības ar bijušo vīru

Jauns.lv

Dziedātāja Antra Stafecka-Niedra nesen apprecējusies un laidusi pasaulē meitiņu. Runājot par attiecību virpuļiem raidījumā "Kad viņas satiekas", Antra atzīstas, ka nekad nav bijusi viena, bet tas esot viņas apzināts lēmums. Sarunas laikā dziedātāja arī atklāj, kā noritējusi viņas un bijušā vīra laulības šķiršana.

Dziedātāja ir precējusies divas reizes un sarunas laikā atzīst, ka ir laimīga par to dzīvi, kāda viņai šobrīd ir. Attiecības ar bijušo vīru ir draudzīgas, jo tas esot bijis viens no šķiršanās nosacījumiem - palikt cieņpilnās attiecības, pat neesot kopā.

“Es varu būt lepna par savām attiecībām ar bijušo vīru, manu bērnu tēvu. Tad, kad mēs šķīrāmies, tas nebija viegli, gāja visādi, bet tās ir sāpes un tie ir aizvainojumi, viņi ir jāizdzīvo. Es atceros, ka es nevienam neļāvu jaukties mums pa vidu. Vienkārši vajadzēja paiet laikam," saka Antra un piebilst: "Vienā reizē mēs satikāmies un norunājām - jā, mēs varam viens otru neciest, mēs varam viens otru ienīst, bet mēs nekādā veidā to nerādīsim bērniem. Tas nozīmēja, ka visas dzimšanas dienas mēs svinēsim kopā, visi svētki, kas saistīti ar bērniem, būsim kopā.”

Dzīvojot pēc šāda modeļa, Antrai nav problēmu uzzvanīt bijušajam vīram un palūgt palīdzību kopā svinēt svētkus. Lai arī abiem ir labas attiecības, tomēr uz kāzām viņa bijušo neaicināja, jo tas nebūtu ētiski.

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Antra ar jauno vīru Lauri un abu mazo meitiņu.

Antra Stafecka dziedātājas Pink tēlā šovā „Izklausies redzēts”

gallery icon