Slavenības
2024. gada 29. janvāris, 16:06

Dziedātāja Mika Dukura un viņa jaunās sirdsdāmas Kalendy kopdzīves sākumā jau radušies sarežģījumi

Jauns.lv

Digitālā satura veidotāja Katrīne Vasiļevska un šovs “Slavenības. Bez filtra” viesojās pie Endijas Kalniņas jeb Kalendy, ar viņu sarunājoties par attiecībām ar Miku Dukuru.

Endija Kalniņa jeb Kalendy līdz šim ir jau ne tikai tikusies ar Mika Dukura bijušo sievu, bet arī iepazinusies ar Mika vecākiem. Kalendy savu nākotni redz, laulājoties ar Miku, tomēr par bērniem pāragri runāt, jo esot sajūta, ka tos abi nemaz nevēlas.

Kā izrādās, mūziķim ir alerģija no kaķiem, taču Endijai mājas esot trīs mīluļi, tāpēc Vasiļevskai radās jautājums, vai jaunais mīļotais nebrauc ciemos pie dāmas? Endija min, ka bieži vien ciemojas vairāk pie viņa: "Viņš brauc ciemos, vienkārši, viņš jau man ir teicis, ka nav tik traki, var iedzert zāles." Bet vispār Endija biežāk braucot ciemos pie Mika.

Pašlaik pāris nemaz nedomā par kopdzīvi un sava mājokļa meklēšanu, jo uzskata, ka tas ir pāragri: "Es vēl nelecu iekšā tajā tagad un tūlīt."

Viņa min, ka dzīvot kopā vēl netaisās, jo Mikam ir bērni, kuri ar Endiju nav iepazīstināti, un tas radītu saspringtu situāciju mājas dzīvē.