2023. gada "Trīs zvaigžņu balvas" pasniegšanas ceremonijas ainas

"Trīs zvaigžņu balvas" ceremonijā Rīgā par gada labāko sportisti tika atzīta talantīgā skrējēja Agate Caune, bet labākā sportista godu izpelnījās ...

gallery icon
Slavenības
2024. gada 29. janvāris, 05:27

Gada sportistēm krāšņas kleitas - kā savus izejamos tērpus izvēlas Anastasija Samoilova un Tīna Graudiņa

Juris Vaidakovs

Jauns.lv

Viņu ikdiena ir pludmales bikini, bet vakarkleitās tērpties tik bieži nesanāk. Pludmales volejbolistes Anastasija Samoilova un Tīna Graudiņa, saņemot "Trīs zvaigžņu balvu" kā gada sporta mazā komanda, bija patiešām eleganti saposušās.

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Pludmales volejbolistes Anastasija Samoilova un Tīna Graudiņa teic, ka viņām katrai ir savs stils un gaume, tāpēc pirms šādiem pasākumiem nav jāsatraucas, ka nejauši izvēlēsies vienādas kleitas.

Tīna savu kleitu iegādājās pirms gada Ņujorkā, zinot, ka viņai taču būs jāapmeklē "Trīs zvaigžņu balvas" pasniegšanas ceremoniju. Taču pērn Tīna uz to nevarēja ierasties, tāpēc veselu gadu tika gaidīta iespēja tērpties šajā kleitā. “Mums jau šādi skaisti un svinīgi pasākumi ir reti,” pasmaida Graudiņa.

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Anastasijas vīrs Mihails fotogrāfa lomā, iemūžinot Tīnu un Anastasiju ar saņemto "Trīs zvaigžņu balvu".

Arī Anastasija, uzzinot, ka uzaicināta uz "Trīs zvaigžņu balvas" pasniegšanas ceremoniju, bijusi ļoti priecīga, jo varēs taču uzvilkt vakarkleitu! “Man ļoti patīk šādi ģērbties. Šoreiz izlēmu, ka kleitu izīrēšu, nevis nopirkšu un pēc tam glabāšu skapī, jo man tādas smukas kleitas jau ir vairākas,” atklāj Anastasija, kura Rīgā izvēlējās ukraiņu modes dizaineru "Milla Nova" zīmola vakarkleitu. “Izvēlēties bija ļoti grūti, jo viņiem kleitu patiešām bija daudz! Šī man patika vislabāk,” teic Anastasija, sakot, ka pielaikojusi septiņas kleitas un bildes ar katru no tām sūtījusi ģimenes čatiņā, kur tad notikusi balsošana par vislabāko variantu.

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Uz "Trīs zvaigžņu balvas" pasniegšanas ceremoniju Anastasija Samoilova ieradās ar vīru pludmales volejbolistu Mihailu Samoilovu. Viņi gredzenus mija 2022. gada 2. septembrī, kad abi atgriezās no Eiropas čempionāta.