Noskaidrots "X faktora" piektās sezonas uzvarētājs

Ieskats šova "X faktors" piektās sezonas finālā.

gallery icon
Slavenības
2024. gada 30. janvāris, 05:31

Šova "X faktors" uzvarētāja Emilija Bērziņa par iegūtajiem tūkstošiem jau veikusi praktiskus pirkumus

Žurnāls "Kas Jauns"

Pašmāju TV šova "X faktors" piektās sezonas uzvarētāja Emilija Bērziņa ne tikai pamazām virzās uz priekšu savās muzikālajās gaitās, bet arī sāk apgūt saviesīgos burziņus.

Nesen vienas dienas laikā Emilija Bērziņa, kas sociālajos tīklos sevi dēvē par Emsi, apmeklēja pat divus saviesīgus pasākumus. Vispirms viņa paviesojās svinīgā sarīkojumā, kurā tika izziņoti mūzikas ierakstu gada balvas "Zelta mikrofons 2024" nomināciju piecnieki, bet jau vakara izskaņā apmeklēja "Samsung" viedtālruņu prezentācijas ballīti. Tiesa gan, pagaidām Emilija ir visai atturīga un vēl mulst no pastiprinātas uzmanības.

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Jaunā zvaigzne Emilija Bērziņa pirmo reizi pēc uzvaras šovā iziet sabiedrībā.

Par uzvaru TV šovā "X faktors" Emilija Bērziņa balvā ieguva 10 000 eiro, kā arī sadarbības līgumu ar prestižo mūzikas ierakstu kompāniju "Universal Music Group". Jau veikti vairāki praktiski pirkumi – mikroviļņu krāsns, sega, gultas pārvalks un Ziemassvētku dāvanas savai komandai. Savukārt sarunā ar "Kas Jauns" Emilija teic, ka pārējo naudas summu vēlas ieguldīt savā muzikālajā darbībā. “Lai varētu izdot dziesmas, būs nepieciešami līdzekļi, tāpat – lai sagatavotos savām uzstāšanās reizēm, iegādātos skatuves tērpus,” viņa piebilst.

foto: Publicitātes
Emilija saņem galveno balvu.

“Šobrīd strādāju pie jaunām dziesmām un jaunām idejām, tā ka viss turpinās. Ceru, ka šis gads man būs panākumiem, produktīviem sasniegumiem pilns. Un cerams, ka priecēšu ar jaunām dziesmām,” savus plānus ieskicē jaunā mūziķe, kas turpina mācības Latvijas Kultūras koledžas pirmajā kursā, apgūstot mūzikas menedžmentu.

Vaicāta, kā aizvadītā gada nogales svētku brīvdienās izdevies atpūsties un palutināt sevi pēc vairāku mēnešu dalības šovā, Emilija teic, ka tas nav bijis primārais. Gada nogalē viņa bija aizlidojusi uz Norvēģiju, kur apciemoja savus draugus.