foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva un publicitātes
Krivenchy vairs nav brīvs vīrietis, bet savu sirdsdāmu vēlas paturēt noslēpumā
Jānis Krīvēns.
Slavenības
2024. gada 27. janvāris, 06:22

Krivenchy vairs nav brīvs vīrietis, bet savu sirdsdāmu vēlas paturēt noslēpumā

Santa Sergejeva

Žurnāls "Kas Jauns"

Reperis, podkāstu vadītājs un televīzijas personība Jānis Krīvēns, kas zināms arī kā Krivenchy, nav vairs brīvs vīrietis, taču savu sirdsdāmu vēlas paturēt noslēpumā.

Jaunais gads Krivency sācies ar jauniem darbiem. Žurnālam "Kas Jauns" viņš atklāj, ka grupai "Singapūras satīns", kurā viņš darbojas, šogad ir vareni plāni; galvenais esot saglabāt labas um draudzīgas attiecības ar saviem faniem, atbalstītājiem, kuriem par godu 28. martā tiek rīkots superkoncerts "Palladium".

Grupa "Singapūras satīns" izdod albumu "Super"

2023. gada 10. oktobrī grupa "Singapūras satīns" prezentēja savu albumu "Super".

gallery icon

“Mēs visu darām savu fanu, kas ir mūsu galvenie motivatori, labā. Un gaidāmais koncerts būs mūsu augstākā līmeņa šovs, jo mēs veidosim šovu, instalācijas, tā būs pieredze, kas nav bijusi citos koncertos,” teic Jānis Krīvēns. Vaicāts, kāda vecuma grupa tad ir tie lielākie "Singapūras satīna" atbalstītāji, Krivency teic – zelta auditorija ir sievietes vecumā no 25 līdz 35 gadiem.

Krivency turpina aicināt sabiedrībā zināmus ļaudis uz savu šovu "Pāļa bazars", ko var vērot "YouTube" platformā. “Tūlīt arī sāksies šova "Balss maskā" jaunās sezonas filmēšana, kurā iejutīšos detektīva lomā jeb žūrijas rindās. Tā ka man ir, ko darīt un ar ko noņemties,” par savām aktivitātēm pastāsta šovmenis.

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva un publicitātes
Jānis Krīvēns izvēlas tikai rotaslietas no zelta. “Lai arī mūsu reģionā dzīvojošie vīrieši lielākoties izvēlas rotaslietas no sudraba, man patīk zelts. Un vispār man patīk, ka vīrieši nēsā rotaslietas. Sudrabs gan nav mans un nepiesaista, man patīk siltie toņi,” atklāj Krivency.

Lai arī Krivenchy nav vairs brīvs vīrietis, taču savu sirdsdāmu vēlas paturēt pagaidām noslēpumā. Vienīgi piebilst, ka attiecībās viss ir kārtībā.