Slavenības
2024. gada 26. janvāris, 14:10

Kašers izdzēsis savus ierakstus no soctīkliem. Kāpēc?

Jauns.lv

Multimākslinieks Kašers, viesojoties raidījumā "Kad viņas satiekas", atklāj, ka sociālajos tīklos izdzēsis visas fotogrāfijas, jo vēlas nedaudz aizbēgt no mūsdienu pasaules, kad viss lielākoties tiek atspoguļots ar dažādu filtru palīdzību.

Ambiciozais un vienmēr pozitīvais multimākslinieks Kašers, atskatoties uz pagājušo gadu, atklājis sev daudz nozīmīgu atziņu, kuras cenšas jaunajā gadā pildīt.

“Pagājušais gads un arī šī gada sākums ir iesācies uz interesantas nots, jo es saprotu, ka man tik tikko palika 37 gadi un tomēr ir kāds laiks jau nodzīvots šajā dzīvē. Sāk rasties dažādi eksistenciālie jautājumi. Viņi vienmēr ir bijuši, bet šajā gadā īpaši," bilst Kaspars Blūms-Blūmanis Miņins.

Šobrīd viņa lielākā prioritāte dzīvē ir viņš pats, viņa sajūtas un vēlmes, nevis izpatikt sekotājiem sociālajos tīklos. Vērīgākie sekotāji būs pamanījuši, ka no viņa publiskā "Instagram" konta ir pazudušas visas publikācijas, un raidījumā viņš atklāj, kāpēc pieņēmis šādu lēmumu: "Man nepatika mans imidžs, jo sociālie tīkli ir viss tas, uz ko mēs ejam, uz ko pasaule iet. Es esmu tajā visā iekšā, es eju kā influenceris, trendu noteicējs, bet man savā ziņā tas viss besī. Es esmu tajā iekšā, bet reizēm saprotu, ka tas nav pareizi, es esmu apjucis šajā pasaulē!”

Kašera un viņa Jāņa kāzas Dānijā 2021. gada jūnijā

Latvijā populārākais viendzimuma pāris - multimākslinieks Kašers un viņa mīļotais vīrietis fitnesa treneris Jānis Miņins - 2021. gada jūnijā Dānijā ...

gallery icon