Sarkanais paklājs
2024. gada 25. janvāris, 23:43

VIDEO & FOTO: pikantās noskaņās slavenības iepazīst Latvijā ražota lubrikanta jaunumus

Jauns.lv

Piešķirot jutekliskas un karstas izjūtas Latvijas ziemai, intīmās kosmētikas zīmols "Mylome" slavenībām un īpaši lūgtajiem viesiem prezentēja sava zīmola jaunumus.

Zīmols sevi pieteica pirms gada, un šajā periodā tā pirmais produkts – lubrikants – ir kļuvis par vienu no veikalu tīkla “SexyStyle” TOP pārdotākajiem produktiem intīmās kosmētikas kategorijā. Tagad pirmajam zīmola lubrikantam ir pievienojušies 7 jaunumi – silikona produktu sērija un lubrikanti ar garšām.

„Šis gads zīmolam “Mylome” ir bijis ļoti veiksmīgs, un mūsu pirmā lubrikanta panākumi motivējuši radīt jaunus produktus, jo redzam, ka pircēji aizvien vairāk sāk novērtēt mūsu produktus, kas valdzina gan ar sniegtajām sajūtām un juteklisko baudījumu, gan dabīgo sastāvu un zinātnisko bāzi to radīšanas pamatā”, stāsta zīmola “Mylome” veidotāja Dace Minikoviča.

Latvijā ražotā lubrikanta "Mylome" prezentācija

Piešķirot jutekliskas un karstas izjūtas Latvijas ziemai, intīmās kosmētikas zīmols "Mylome" slavenībām un īpaši lūgtajiem viesiem prezentēja savus jaunumus.

gallery icon

Papildu “Mylome” produktu jaunumiem pasākuma apmeklētāji varēja nodoties jutekliskai noskaņai un aizraujošai sarunai „Baudāmi pieskārieni” ar seksa kouču Nataļju Sorokinu. Par viesu izklaidēšanu un muzikālo fonu rūpējas DJ Magnuss Eriņš.