Tukla rijīga dāma: "Vīrieši maksā, lai skatītos, kā es ēdu!" FOTO
Šai 26 gadus vecajai sievietei vienmēr paticis ēst. Tagad viņa ēd vebkameras priekšā, un sveši vīrieši viņai par to maksā. Mēnesī sanākot pie 1350 eiro.
Trakā pasaule
2015. gada 20. februāris, 13:36

Tukla rijīga dāma: "Vīrieši maksā, lai skatītos, kā es ēdu!" FOTO

Jauns.lv

Arī tāds var būt darbs: šī mollīgā kundze naudu pelna internetā, kur „uz pasūtījuma” rāda, kā izjusti notiesā maltītes. Par vērotāju trūkumu viņa nesūdzas – izrādās, daudziem patīk!

Sāra Reigna ir 26 gadus veca ņujorkiete, kura dienas laikā strādā par apsardzes darbinieci, bet vakaros mājās piepelnās seksīgākā nodarbē. Dzīvesvietā viņa ierodas ar bagātīgiem iepirkumu maisiem, kuros ir biskvīti, cepumi, tortes un daudz kas cits. Šie saldumi ir viņas darba instruments. Ieslēdzot datoru, jau „klauvē” fetišisti, kuri maksā naudu, lai vērotu Sāru darbībā. Saģērbusies erotiskā tēlā, viņa rāda, kā ēd.

Ēdelīgā dāma stāsta, ka mēnesī ar šādu darbu nopelna vidēji 1355 eiro. Sevišķi dāsni ar naudu ir tie vīrieši, kuriem gribas, lai Sāra, piemēram, šokolādes kūku izsmērē pa savu seju, ķermeni. Viņas pastāvīgo klientu skaits esot plašs, taču dāma neatklāj, cik tieši vīriešu ir viņas „interneta draugi”.

Īpatnējā nodarbošanās sākās pievienošanās kuplo dāmu „webčatam”, kur Sārai ar viņas brangajām formām labi veicās, proti, drīz izveidojās prāvs viņas fanu pulciņš. Secinot, ka vairums klientu pieprasa ēšanas izvirtības, Sāra izveidoja pati savu neatkarīgu čata kanālu.

„Darbā neviens nezina par manu dubulto dzīvi, un man patīk, ka katrā no darbavietām esmu divos dažādos tēlos” – ikdienā Sāra strādā par apsardzi kādā rūpnīcā.

Kā stāsta kuplā sieviete, viņai vienmēr paticis ēst, arī bērnībā. Sāra allaž bijusi miesās dižena dāma, bet, sākot šo darbu, kilogrami arvien nākuši klāt. Liekais svars viņu īpaši neuztrauc, galu galā, viņa pelna papildu naudu ar to, kas viņai patiešām patīk – ēst.

Kasjauns.lv, Foto: ekrānuzņēmumi no reveal.co.uk