Olgas Rajeckas meita Marija debitē klipa veidošanā
Dziedātāja Olga Rajeckas ar meitu Mariju Miglinieci dziesmas „Mēra žurka, mēra kaķis” videoklipa prezentācijā.
Slavenības
2015. gada 20. februārī, 14:04

Olgas Rajeckas meita Marija debitē klipa veidošanā

Jauns.lv

Dziedātāja Olga Rajecka prezentējusi savu jaunāko veikumu – videoklipu dziesmai "Mēra žurka, mēra kaķis", kuru veidojusi pašas meita Marija Migliniece.

Olgas Rajeckas meita Marija debitē klipa veidošanā...

Prezentācija notika „Latvijas 1. Rokkafejnīcā” svinīgā atmosfērā. Šis esot pirmais nopietnais Marijas, kas studē audio vizuālo mediju mākslu, veikums režijā. Sarunā ar portālu Kasjauns.lv Marija pastāstīja, ka darbs un pūles klipa veidošanā ieliktas lielas, bet gandarījums par paveikto darbu ir neizsakāms.

„Ne jau es vienīgā šo klipu veidoju. Tas tapa kopā ar manu kursa biedri Elvīru Blūmfeldi un pārējo radošo komandu,” atklāj Marija. „Mēs strādājām kā tanki, arī pa naktīm, tāpēc klips tapa nepilna mēneša laikā.” Marija piebilst, ka mammai klips patika. „Ja viņai tas nepatiktu, tad jau mēs to nelaistu tautās,” ziņoja Marija.

Klipa prezentācijas laikā uzstājās arī Olga Rajecka, taču galvenokārt pasākumā viņa ļāva mirdzēt savai meitai, kura par veikumu no klātesošajiem saņēma laba vēlējumus un ziedus.

Olga Rajecka ar kompozīciju „Mēra žurka, mēra kaķis”

Videoklipa „Mēra žurka, mēra kaķis” prezentācija

Olgas Rajeckas videoklipa „Mēra žurka, mēra kaķis”, kuru veidojusi viņas meita Marija, prezentācija 2015. gada 19. februārī.


Kasjauns.lv/Foto: Anete Janševica