Baibas Sipenieces-Gavares 50 gadu jubilejas svinības

Savu 50. jubileju TV dīva Baiba Sipeniece-Gavare piektdien, 21. februārī, atzīmēja dubultā – saņemot apsveikumus un publiski pasmejoties par to, ...

gallery icon
Slavenības
2024. gada 24. janvāris, 11:11

"Esmu dilemmas priekšā," - Baiba Sipeniece-Gavare lūdz palīdzību

Jauns.lv

Radio un TV personība, pasākumu vadītāja Baiba Sipeniece-Gavare saviem sekotājiem soctīklā "Instagram" atklājusi, ka viņai izteikts piedāvājums "ļauties grāmatai". Vai tā taps, to vēl zināt nevarot, bet ar grāmatas iespējamo nosaukumu "dauzīties" taču jau varot!

"Man ir izteikts piedāvājums ļauties grāmatai, bet es tā kā vēl kautrējos, jo populārs un ievērojams vismaz manā vērtību skalā ir divi atšķirīgi pasaules jēdzieni (kur pirmo atpazīst tālab, ka rāda TV, bet otro rāda mazāk, bet jēga lielāka), nu bet dauzīties ar grāmatas nosaukumu jau drīkst," raksta Baiba.

"Ļauju arī jums dauzīties ar grāmatas nosaukumu - kazi, varbūt trāpīgs nosaukums man pavērs ceļu uz monogrāfiju, vai kā, vells viņu zin', to sauc!" piebilst viņa.

Un komentāros tad arī ļaudis izsaka savas versijas, kā varētu saukt grāmatu par Baibu.

"No sevis neaizbēgsi", "Viena vella vecene", "Laukakmeņi arī svīst", "Smalkais stils" - tie ir tikai daži no pagaidām ieteiktajiem nosaukumiem.

Un, protams, neizpaliek versija "Vienreiz jau var", kā jau sauc Sipenieces-Gavares humora stāvizrādi.

Dzintaru koncertzālē notiek Baibas Sipenieces-Gavares stāvizrāde "Vienreiz jau var"

“Šajā savā pirmajā stāvizrādē es gribu dalīties ar saviem notikumiem, kuri, pateicoties ārkārtīgi vēlīgam liktenim, ar mani ir notikuši - ...

gallery icon