foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Valdim Melderim viss jūk, Dons dzied sunim - ko pašmāju slavenības atklāj soctīklos
Valdis Melderis.
Slavenības
2024. gada 24. janvāris, 07:30

Valdim Melderim viss jūk, Dons dzied sunim - ko pašmāju slavenības atklāj soctīklos

Žurnāls "Kas Jauns"

Ar jaunumiem savā dzīvē, novērojumiem, pārdomām un vienkārši jokiem soctīklos dalās arī sabiedrībā zināmi ļaudis.

Valdim Melderim visi nosaukumi jūk

“Man joprojām jūk Panorama Plaza ar Rīga Plaza; Rīga Plaza ar Galerija Rīga; Galerija Rīga ar Galerija Centrs. Lūdzu, sakiet, ka jums arī!”

Kā novērojams pēc ieraksta popularitātes, raidījumu un pasākumu vadītājs Valdis Melderis nav vienīgais, kurš jauc dažādu Rīgas veikalu un ēku nosaukumus. Kuram gan nav gadījies "Galleria Riga" vietā aizdoties uz "Galeriju Centrs"?

Ralfs Eilands: "Jānītis nevarēs pīpēt, bet varēs iet karā"

Aizvadītajā nedēļā aktīvi tika spriests par jaunajiem noteikumiem, kas stāsies spēkā nākamajā gadā, – saistībā ar aizliegumiem iegādāties smēķēšanas un tabakas izstrādājumus personām, kas jaunākas par 20 gadiem.

Dienestu Valsts aizsardzības dienestā brīvprātīgi uzsāk 120 karavīri

17. janvārī dienestu uzsāks Valsts aizsardzības dienesta (VAD) otrā iesaukuma karavīri - kopumā vairāk nekā 120 Latvijas pilsoņi, informēja Nacionālo ...

gallery icon

Savs viedoklis bija arī mūziķim Ralfam Eilandam. Proti, viņš savā ierakstā uzsvēra, ka 18 gadu vecais Jānītis būs “pietiekami vecs, lai, aizstāvot savu valsti, tiktu nošauts, bet par jaunu, lai uzpīpētu”.

Indra Salceviča pazaudē pižiku

Stiliste un sociālo tīklu satura veidotāja Indra Salceviča saskārusies ar nudien kaitinošu problēmu – mantu pazušanu četrās sienās!

Dons dzied sunim

Dziedātāja Dona koncerti vienmēr bijuši pieprasīti, un izsmalcinātus klausītājus viņš piesaista arī mājās. Šoreiz visa uzmanība saņemta no nudien ieinteresēta klausītāja – suņa.

Anna Rozīte Kenijā pie žirafēm

Uztura speciāliste un kādreizējā TV raidījumu vadītāja Anna Rozīte savā "Instagram" kontā dalījusies ar izjūtām par ceļojumu uz Keniju. Ierakstam pievienotas iespaidīgas fotogrāfijas no piedzīvojumiem.

Iznest atkritumu tvertni – tas ir izaicinājums!

Doties skriet vai pārgājienā? Jā, protams! Bet podkāsta "Pa kluso" vadītāja Laura Grēviņa atzīst, ka sniegā un aukstumā iznest miskasti gan reizēm ir izaicinājums.