Kāpēc raudāja Mārtiņa Ruska mamma? FOTO
Mūziķis Mārtiņš Ruskis vislielāko pateicību sava soloalbuma „Pieskāriens” prezentācijā teica mammai Astrīdai.
Slavenības
2015. gada 23. februāris, 04:20

Kāpēc raudāja Mārtiņa Ruska mamma? FOTO

Jauns.lv

Draugu un tuvinieku pulkā Mārtiņš Ruskis atzīmēja sava pirmā soloalbuma „Pieskāriens” iznākšanu. Sakot pateicības vārdus mammai, mūziķis viņu aizkustināja līdz asarām.

Ruska albuma prezentāciju apmeklēja vairāk kā simts lūgto viesu. Viņu vidū bija Mārtiņa ģimene, draugi un TV šova „OKartes skatuve” kolēģi – Kristaps Pujāts, Sabīne Berezina, Kaspars Blūms-Blūmanis jeb Kašers, Mārtiņš Jātnieks un Kristīne Šomase. Jauno censoni apsveikt ieradās arī jau pieredzējuši mūziķi, Andris Kivičs, Normunds Rutulis, Ralfs Eilands, Jenny May, Ginta Krievkalna, kā arī „Dejo ar zvaigzni” dalībnieks Mārtiņš Oliņš un citi.

Pateicību par atbalstu it visā, izsaucot viņu pašu pirmo uz skatuves, Ruskis izteica mammai Astrīdai. Mārtiņa mammai no aizkustinājuma acīs sariesās asaras. Ruskis pateicās arī brālim Kārlim par to, ka pirmo ģitāru kādreiz Mārtiņam nopircis tieši viņš. Vakara vaininieks savā uzrunā atklāja, ka līdz ar solo albuma izdošanu nu ir piepildījis un izdzīvojis vienu no saviem sapņiem, un tagad esot laiks īstenot nākamos.

Ap pusnakti ar īpašu koncertu faniem klubā „Četri balti krekli” Ruskis prezentēja savu pirmo albumu jau jestrākā atmosfērā. Apmeklētāju lielākās ovācijas tika veltītas Martiņa Ruska oriģināldziesmām, kuras kuplais fanu pulks dziedāja līdzi.

Solo albuma „Pieskāriens” ir iekļautas 10 jaunradītas Mārtiņa Ruska dziesmas un divi jau iepriekš izdotu singlu remiksi „Ugunīs un „Pieskāriens”, kuru tapšanā ir piedalījušies un līdzdarbojušies Pēteris Upelnieks, Ivars Makstnieks, Andris Lazdāns, Normunds Rutulis, Kristaps Pujāts, Valters Pūce un citi.

Mārtiņš Ruskis ar dziesmu „Tevis dēļ”

Kasjauns.lv/foto: Anete Janševica