foto: MEGA / Vida Press
Sandra Bulloka izkaisa mīļotā vīrieša pelnus viņa dzimšanas dienā
Sandra Bulloka ar meitu Leilu un mīļoto vīrieti Braienu Rendalu 2018. gadā.
Slavenības
2024. gada 6. janvāris, 06:39

Sandra Bulloka izkaisa mīļotā vīrieša pelnus viņa dzimšanas dienā

Jauns.lv

Holivudas aktrise Sandra Bulloka izpildījusi sava mirušā mīļotā Braiena Rendala pēdējo vēlēšanos. Fotogrāfs mūžībā devās 2023. gada augustā no amiotrofās laterālās sklerozes, retas un neārstējamas slimības.

Dienā, kad Braienam būtu apritējuši 58 gadi, aktrise viņa pelnus izkaisīja virs Sneikas upes Džeksonholas ielejā. “Daudz laimes dzimšanas dienā, Brai. Sendija tevi atveda līdz upei, kā bija to solījusi,” soctīklā “Instagram” publiskoto īso video parakstījusi Sandras Bullokas māsa Džesīna Bulloka-Prado.

Pāris iepazinās 2015. gadā, kad Braiens Rendals fotografēja Sandras dēla dzimšanas dienu. Kopā viņi audzināja trīs bērnus: aktrises audžubērnus Lūisu un Leilu, kā arī Braiena meitu no viņa iepriekšējām attiecībām. Sandra mēdza teikt, ka tēvs viņiem ir vislabākais piemērs: “Bērniem viņš ir kā numur viens, bet es – numur divi. Bet es to saprotu, jo viņš ir jautrāks un viņam ir labāki gardumi.”

foto: ROMA / MEGA / Vida Press
Braiens Rendals ar Sandras Bullokas adoptētajiem bērniem Lūisu un Leilu 2018. gadā.

Vēlāk Sandra Bulloka paziņoja par pārtraukumu aktrises karjerā, pamatojot to ar vēlmi būt mājās ar ģimeni, rakstīja izdevums “Harper’s Bazaar”.

Amiotrofā laterālā skleroze (ALS) ir strauji progresējoša nervu sistēmas slimība, kas ietekmē smadzeņu un muguras smadzeņu nervu šūnas, izraisot muskuļu kontroles zudumu. Tā tiek dēvēta arī par Lū Gēriga slimību, kas nosaukta beisbola spēlētāja vārdā, kuram tā tika diagnosticēta. ALS bieži sākas ar muskuļu raustīšanos un vājumu ekstremitātēs vai neskaidru runu. Nav zināms, kāpēc rodas amiotrofālā laterālā skleroze, un tā diemžēl vienmēr ir letāla.

Sandra Bulloka ar draugu Braienu Rendalu viesojas Teksasā

Holivudas aktrise Sandra Bulloka un viņas draugs modelis un fotogrāfs Braiens Rendals ir kopā kopš 2015. gada pavasara. Pāris jau ...

gallery icon

Amiotrofā laterālā skleroze pieder neirodeģeneratīvo slimību grupai, kur ietilpst arī tādas plaši izplatītas un zināmas slimības kā Pārkinsona slimība un Alcheimera slimība.

Sandras Bullokas jaunā mīlestība – modelis un fotogrāfs Braiens Rendals

Piecus gadus pēc šķiršanās no neuzticīgā vīra Džesija Džeimsa, aktrise Sandra Bulloka sastapusi jaunu mīlestību – modeli un fotogrāfu Braienu ...

gallery icon