Trakā pasaule
2024. gada 2. janvāris, 15:59

Elīna Gluzunova apgalvo, ka kāds Latvijā zināms vīrietis viņai sūta nepiedienīgus video

Jauns.lv

Svētku nedēļas laikā šovā "Vakariņš ar savējiem" piedalījās dziedātāji Elīna Gluzunova un Miks Dukurs, kā arī digitālā satura radītāja Katrīne Vasiļevska. Noslēdzošajā raidījumā slavenības pie sevis uzņēma ciemos uzvarētāju ģimeni un pie vakariņu galda sarunas raisījās par pikantām tēmām.

Vakariņu laikā mūziķe Elīna Gluzunova dalījās savā pieredzē - viņa esot saņēmusi nepiedienīgus video savā sociālo tīklu kontā.

“Tā nebija bilde, tas bija video, vienā dienā divas reizes. Man atsūtīja ļoti zināms cilvēks. Mēs ne reizi nebijām par tādām lietām runājuši," stāsta Elīna.

Katrīne vēlējās, lai Gluzunova nosauc sūtītāja vārdu, ja jau viņš ir tik zināms un populārs, un Elīna atzinās, ka nesen saņēmusi vēl vienu ziņu no pielūdzēja, minot viņa apģērbu, kas varētu raksturot vīrieti: "Nesen es atkal saņēmu video no tā paša cilvēka. Helovīna stilā, torss un tāds svētā tēva tāds īss apmetnis!”

Bet vakariņa laikā Elīna tā arī nenosauca mistiskā sūtītāja vārdu, vien akcentēja, ka viņu Latvijā zina visi, jo ir ļoti atpazīstams.