Slavenības
2023. gada 29. decembris, 13:33

VIDEO: Intars Rešetins atklāj laimīgas laulības nosacījumus

Jauns.lv

Viesojoties raidījumā "Kad viņi satiekas", režisors Intars Rešetins dalās sirsnīgās atmiņās par to, kā iepazinies ar sievu Zandu. Viņš neslēpj - vispirms abi iemīlējušies un tikai pēc tam sākuši viens otru vairāk iepazīt. Tāpat Intars atklāj, kāda nozīme attiecībās ir tam, ka laulātais partneris ir arī labākais draugs.

Sarunājoties ar aktieri Andri Buli, Rešetins neslēpj, ka katram pārim ir savi attiecību noteikumu un veiksmes faktori, kas iespējams, citiem nemaz neder, taču viņš uzskata, ka attiecības ir balstītas uz fāzēm: "Manuprāt, attiecības iziet vairākus lokus un fāzes. Ir iemīlēšanās periods, iepazīšanās periods, man tā bija ar sievu. Mēs vispirms iemīlējāmies un tad iepazināmies.”

Stāstot, kā sākušās viņa attiecības ar sievu Zandu, Intars saka -tas esot bijis posms, kurā viņam beigušās vienas citas attiecības.

“Tas nav noslēpums, ka es biju šauts putns, mēs satikāmies mirklī, kad es šķīros no pirmās sievas. Es saņēmu īsziņu no viņas. Es vadīju pasākumus, un viņa tur arī bija. Otrajā tikšanās reizē man iznāca ārā emocionālais saturs un viņa bija lielisks klausītājs," saka Intars piebiltot - šobrīd viņš var teikt, ka ar sievu ir labākie draugi un tas attiecībās nozīmējot ļoti daudz.

foto: no izdevniecības "Rīgas Viļņi" arhīva
Intars un viņa sieva Zanda.