foto: Vida Press, Instagram
Kima Kardašjana ar Ziemassvētku dekorācijām nezina mēru. Vannu piepildījusi ar karsto šokolādi
Kima Kardašjana un viņas "šokolādes vanna" ar elfiem.
Trakā pasaule
2023. gada 23. decembris, 10:10

Kima Kardašjana ar Ziemassvētku dekorācijām nezina mēru. Vannu piepildījusi ar karsto šokolādi

Jauns.lv

Kimai Kardašjanai ļoti patīk dekorēt māju uz Ziemassvētkiem. Šogad viņa vannu piepildījusi ar “karsto šokolādi” un tajā sametusi elfus un “marshmallows” zefīriņus… Vai arī jums patiktu šāda svētku rota?

Amerikāņu realitātes šova zvaigznei Kimai Kardašjana ārkārtīgi patīk rotāt māju uz Ziemassvētkiem. Tikai ne tā, kā vairums no mums to atzītu par “svinīgu”.

Pirms dažiem gadiem viņa savu gaiteni piepildīja ar milzīgiem tamponiem, kas bija domāti koki. Tagad viņa piepildījusi vannu ar brūnu šķidrumu, kam jāatgādina karstā šokolāde, nevis vēdera problēmu sekas.

Četru bērnu māmiņa savos “Instagram” stāstos atrādījusi savu jaunāko dekorāciju. “Es iegāju savā vanassistabā un ko es tur redzu? Elfi atstājuši nekārtību un uztaisījuši te Čārliju un šokolādes fabriku,” komentēja Kima, filmējot savu mājas video. “Virtuvē atstātajā zīmīte teikts, ka viņi nevarēja atrast krūzes, tāpēc karstā šokolāde ir vannā.”

Uz vannas malas Kimas elfi bija atstājuši izbārstītus dažādu izmēru zefīriņus, un no zaļām, sarkanām un baltām konfektītēm uzrakstījuši vārdu "Elfs” un uzzīmējuši sirsniņu. Savukārt vanna bija piepildīta ar brūnu šķidrumu, kas imitēja kakao. Kardašjana pat atgrieza krānu, lai parādītu, ka tas ir īsts.

foto: Instagram/kimkardashian

“Tas ir traki. Tas ir Villijs Vonka. Paskatieties uz šo. Visa vanna ir ar šokolādi,” viņa sacīja, un tad veltīja vārdus elfiem, kas rosījušies pa viņas māju. “Viņi ir mežonīgi.”

foto: Instagram/kimkardashian

Lūk, koki, ar kuriem Kima māju bija dekorējusi iepriekš. Tie daļai fanu vairāk atgādināja milzīgus tamponus vai pieaugušo intīmās rotaļlietas nenormālos izmēros.