Travolta piezogas, lai nobučotu Skārletu Johansoni. FOTO
Džons Travolta ļoti samulsināja aktrisi Skārletu Johansoni, kad viņa pozēja visas pasaules fotogrāfiem uz sarkanā paklāja.
Slavenības
2015. gada 25. februāris, 04:40

Travolta piezogas, lai nobučotu Skārletu Johansoni. FOTO

Jauns.lv

Nav šaubu, ka piecus mēnešus pēc meitas Rouzas piedzimšanas aktrise Skārleta Johansone izskatās lieliski. Kāds no viņas kolēģiem izmantoja visas priekšrocības, lai „Oskara” balvu vakarā to izrādītu arī publiski...

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

30 gadus vecā aktrise Skārleta Johansone pozēja uz sarkanā paklāja, kad viņai no mugurpuses klusu pienāca aktieris Džons Travolta (61), apskāva ap vidukli un sniedza buču uz vaiga.

Blondā skaistule bija manāmi apmulsusi un nezināja, kā rīkoties šajā brīdī. Viņa turēja rokas rātni gar sāniem, un pārsteigums bija „nolasāms” pat viņas skatienā.

„Oskara” balvu vakaram aktrise bija izvēlējusies modes nama „Versace” tērpu. Ceremoniju Johansone apmeklēja kopā ar vīru – franču žurnālistu Romēnu Doriaku.

Skārleta un Romēns sāka satikties 2012. gada novembrī. Viņi saderinājās nepilnu gadu vēlāk – 2013. gada septembrī. Savukārt 2014. gada 4. septembrī pasaulē nāca Rouza Doroteja. Mēnesi pēc meitas piedzimšanas Skārleta un viņas draugs klusā ceremonijā apprecējās. Tas notika 2014. gada 1. oktobrī.

Grūtniecības laikā uzkrāto lieko svaru Johansonei izdevies ātri nomest, pateicoties tam, ka baro meitu ar krūti. „Es zīdu bērnu un man tas patīk. Tas ir labākais veids, kā atgūt formu,” viņa norādījusi. „Būt par māmiņu ir brīnišķīgi. Tas ir ļoti, ļoti burvīgi – un arī nogurdinoši. Taču mīlestība ir neizmērojama. Tās ir pārpārēm. Ir nogurdinoši visbrīnišķīgākajā veidā. Nekad neiedomājos, cik daudz man nozīmēs gulēta nakts. Man aizvien trūkst pieredzes. Es šobrīd tikai mācos. Sākumā ir jāizpēta lietas būtība.”

Kasjauns.lv, Foto: Vida Press