Slavenības
2023. gada 19. decembris, 06:36

Zināms, cik izmaksāja miljonāra Jūlija Krūmiņa jubilejas grandiozās svinības

Žurnāls "Kas Jauns"

12. decembrī ar sava mūža dižāko balli 80 gadu jubileju 300 viesu kuplā pulkā nosvinēja pašmāju uzņēmējs Jūlijs Krūmiņš. Žurnālam "Kas Jauns" viņš pastāstījis, cik tad svinības izmaksājušas.

Uz svinībām konferenču centrs "ATTA CENTRE" bija pārvērsts par glamūrīgu banketa zāli ar skatuvi, dekorācijām un grezni klātiem galdiem. Vestibilā bija iekārtota izstāde, kur ikviens viesis pirms svinībām varēja pakavēt laiku, apskatot mākslas darbus, kuros Senās Romas stilistikā attēlots gan pats gaviļnieks, gan viņa tuvinieki, gan draugi un ievērojami laikabiedri, tostarp komponists Raimonds Pauls, eksprezidenti Valdis Zatlers un Raimonds Vējonis, ekspolitiķis Jānis Jurkāns un citi.

Viesi ierodas uz Jūlija Krūmiņa 80. dzimšanas dienas svinībām

Uzņēmēja Jūlija Krūmiņa aicinātie viesi ierodas uz jubilāra dzimšanas dienas svinībām 2023. gada 12. decembrī.

gallery icon

Pasākumā pulcējās ap trim simtiem viesu, kuru vidū bija arī krietns pulks sabiedrībā zināmu cilvēku, kā estrādes leģendas, ietekmīgi uzņēmēji un politiķi. Par pasākuma gaisotni un jautrību gādāja Dailes teātra aktieris Andris Bulis un šovmenis Maksims Galkins, kurš Krūmiņa viesus atkal izklaidēja ar savu vienreizīgo talantu un latviešu valodas prasmi. Krūmiņa jubilejā Galkins uzstājās ar savu humora programmu, tostarp arī visus priecēja, dziedot dziesmas latviski. Šovmeņa izpildījumā izskanēja gan Imanta Kalniņa "Apvij rokas", gan duetā ar Laimu Vaikuli izpildītā Raimonda Paula "Par pēdējo lapu", bet svinību viesu lielākās ovācijas viņš izpelnījās, uz krēsla stāvot un nodziedot "Prāta vētras" hitu "Plaukstas lieluma pavasaris".

Jūlija Krūmiņa 80. jubilejas svinības

Uzņēmējs Jūlijs Krūmiņš plašā draugu un viesu lokā 2023. gada 12. decembrī atzīmēja savu 80. dzimšanas dienu.

gallery icon

Jūlijs Krūmiņš apgalvo, ka Maksims Galkins viņa jubilejas ballē uzstājies bez atlīdzības, jo pats pieteicies, ka vēlas to brīvprātīgi darīt, un uz sava rēķina arī ieradies Latvijā no Kipras, kur patlaban apmeties kopā ar sievu Allu Pugačovu un bērniem.Bet vispār visas svinības Krūmiņam izmaksājušas ap 70 tūkstošiem eiro. 20 no šiem tūkstošiem saņēmis itāliešu dziedātājs Al Bano.

Ko Krūmiņam sadāvinājuši viesi un kas tad vispār ieradās uz miljonāra 80. jubilejas balli, lasiet un skatiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā, kurā netrūkst arī citu interesantu ziņu!