foto: SplashNews.com/ Vida Press
Makšķerējot nekādas kosmētikas! Ketrīna Zeta-Džounsa parāda, cik svaigi var izskatīties 54 gadu vecumā
Ketrīna Zeta-Džounsa.
Slavenības
2023. gada 18. decembris, 06:44

Makšķerējot nekādas kosmētikas! Ketrīna Zeta-Džounsa parāda, cik svaigi var izskatīties 54 gadu vecumā

Jauns.lv

Filmu “Zorro maska” un “Čikāga” zvaigzne velsiešu aktrise Ketrīna Zeta-Džounsa ne bez iemesla atzīta par vienu no skaistākajām sievietēm uz mūsu planētas. Šādu titulu 2003. gadā viņai piešķīra vīriešu žurnāls “Esquire”. Ketrīna savos 54 gados nenogurst pierādīt, ka sieviete var būt pievilcīga jebkurā vecumā.

Ketrīna Zeta-Džounsa pieņēmusi pozitīvo “dabiskas novecošanās” tendenci un nekautrējas sevi parādīt bez kosmētikas. Nesen aktiera Maikla Duglasa laulātā draudzene “Instagram” publiskojusi fotogrāfiju, kas uzņemta pēc dienas, kas pavadīta, jūrā makšķerējot.

Pilnīgi pašsaprotami, ka, dodoties šādā izbraucienā, Zeta-Džounsa neklāja sev grimu un nevilka labāko vakarkleitu. Vispirms Ketrīna fotogrāfijai iepozēja salmu platmalē un ar saulesbrillēm uz acīm, bet pēc tam, jau esot mājās, parādīja sevi ar mezglā saņemtiem matiem un peldkostīmā.

foto: Instagram/catherinezetajones

Aktrise savu seju, kuru nesedza bieza grima kārta, bija nofotografējusi ļoti tuvu. Viņa nebija arī izmantojusi filtrus, kas retušētu attēlu. Ketrīna vēstīja, ka gatavojas doties vannā, kuras putas bija izgreznojusi ar sarkanām rožu ziedlapiņām un izlikusi tās sirds formā. “Pēc garas zvejas dienas jūrā es labprāt ieiešu romantiskā vannā ar rožu ziedlapiņām,” foto tuvplānu, kur redzama, viegli smaidām, parakstījusi Ketrīna Zeta-Džounsa.

Maikls Duglass un Ketrīna Zeta-Džounsa ar meitu Kerisu apmeklē 76. Kannu kinofestivālu

gallery icon

Iepriekš sarunā ar žurnālistiem Ketrīna uzsvērusi: “Kļūstot vecākai, es sākšu lietot vairāk vitamīnu. Godīgi sakot, sapņoju pāriet tikai uz desertiem. Es pareizi ēdu tikai tāpēc, ka vajag. Bet sapņoju izsvītrot no uztura visu, izņemot saldumus.”

Zeta-Džounsa likusi saprast, ka šobrīd ievēro pareiza uztura režīmu, taču savulaik aizrāvusies arī ar diētām. Aktrise centusies pilnībā izslēgt ogļhidrātus. Šāda diēta dodot iespaidīgus rezultātus īsā laikā, taču to esot grūti nosaukt par veselīgu.

Ketrīnas Zetas–Džounsas un Maikla Duglasa ģimenes dzīve

gallery icon