TV
2023. gada 15. decembris, 11:33

Lai pabarotu ģimeni, Uģis Kuģis lūdz ēdienu no kaimiņiem

Jauns.lv

Šova "Ģimene burkā" viens no mērķiem ir "burkas uzdevumi", kas katru nedēļu mainās. Nu Kuģu ģimenei ir visai sarežģīts, bet ļoti aktuāls uzdevums, - nedēļu izdzīvot ar piecdesmit eiro.

Kuģi pilda vēlmju burkas uzdevumu un nedēļu iztiek ar piecdesmit eiro. Lai pēc iespējas vairāk ietaupītu, Uģis dodas pie kaimiņiem un izlūdzas dažus pārtikas produktus.

Uzdevums ir grūts, un Uģis saprot, ka lielākā daļā budžeta aizies pārtikā, tāpēc viņš izdomājis daļu pārtikas lūgt no kaimiņiem. Viņš dodas pie vienas no savām kaimiņienēm un lūdz dažus dārzeņu un piena produktus, pretī sniedzot dateles, kurām beidzies derīguma termiņš.

“Iedod man sešus burkānus un piecus kartupeļus, un varētu to krējumu, jo tas mums ir deficītā. Mums ir piecdesmit eiro nedēļā, septiņi eiro dienā, un es domāju, ka mēs tajos neiekļausimies," tā Uģis.

Dabūjis kārotos produktus, viņš secina, ka kaimiņi ir zelta vērtē un pie viņiem vienmēr var doties pēc nepieciešamā: "Vaišnavi visiem iedos ēst, viņiem tikai pabarot kādu. Ēšanas kultūra mums ies uz urrā. Pabarot kādu, palīdzēt, tā vispār nav problēma.”