Krievijā konfiscēti divi lāči, kuri padarīti par alkoholiķiem. FOTO
Ar aktrises Bridžitas Bardo gādību šie dzērājlāči aizsūtīti uz rehabilitāciju zoodārzā Rumānijā.
Trakā pasaule
2015. gada 25. februāris, 19:52

Krievijā konfiscēti divi lāči, kuri padarīti par alkoholiķiem. FOTO

Jauns.lv

Kādai ēstuvei Sočos, Krievijā, atņemti divi lāči, jo zvēriņi vairāku gadu garumā dzirdīti ar alu, kā rezultātā tie kļuvuši atkarīgi no šī alkohola. Uzmanību šai problēmai pievērsa slavenā franču aktrise Bridžita Bardo, kura zināma kā kaismīga dzīvnieku tiesību aizstāve.

Jāteic, ka leģendārā Bridžita Bardo iepriekš slavējusi rūpes, ar kādām Putina režīmā domā par dzīvniekiem; viņa izteikusies, ka Vladimirs Putins pat pats personīgi iesaistās dzīvnieku aizsardzības politikā. Tomēr no miestiņa varas šos lāčus neizdevās pasargāt, tāpēc Bardo parūpējusies, lai dzīvnieki nonāktu rehabilitācijas apstākļos.

Restorānā Sočos, kura krātiņā lāči mita, tiem regulāri dots veldzēties ar alu. Pārprastās rūpes šādā veidā izrādījuši ēstuves apmeklētāji, vēsta "Mail Online". Abi lāči krātiņā pie kafejnīcas tikuši turēti ļaužu priekam, taču regulāri redzami aizmiguši alkohola reibumā. Tāpat konstatēts, ka krātiņā valda īsta cūkkūts. Restorāna saimnieks Dženiks Uzarošvili gan sacījis, ka "alus lāčiem ir veselīgs Soču klimata dēļ". Šobrīd rit tiesas prāva par cietsirdīgu izturēšanos pret dzīvniekiem.

Tieši tiesas kontekstā informācija par lāčiem-dzērājiem nonāca pie aktrises Bridžitas Bardo. Uzzinājusi, ka Krievijas zoodārzi šos zvērus neņems pie sevis, Bardo noorganizējusi tiem rehabilitācijas kūri kādā zoodārzā Rumānijā, pati to visu apmaksājot.

Kasjauns.lv, Foto: ekrānuzņēmumi no thedailymail.co.uk