foto: no izdevniecības "Rīgas Viļņi" arhīva
Rakstniece Dace Rukšāne nēsā somiņu ar izbrīnītām acīm
Dace Rukšāne-Ščipčinska.
Slavenības
2023. gada 10. decembris, 06:32

Rakstniece Dace Rukšāne nēsā somiņu ar izbrīnītām acīm

Žurnāls "Kas Jauns"

Rakstniece un bijusī Saeimas deputāte Dace Rukšāne-Ščipčinska (54) šoziem pasākumos iziet ar nelielu pleca somiņu, kas pievērš uzmanību ar savu draiskulīgo dizainu.

Kā noskaidrojis žurnāls "Kas Jauns", tas nav nekāds meiteņu aksesuārs, bet gan ekskluzīva augstās modes prece, proti, pasaulē atzītas modes dizaineres darinājums.

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Ar jauno somiņu plecā Dace Rukšāne-Ščipčinska apmeklēja Dailes teātrī notiekošo "Spēlmaņu nakts" apbalvošanas ceremoniju.

Zīmola "Anya Hindmarch" šā gada rudens/ziemas kolekcijas somiņa vairumā interneta veikalu ir izpārdota, neraugoties uz to, ka izmērā nelielais aksesuārs, kurā iespējams ietilpināt vien nelielu maciņu, mobilo tālruni un varbūt arī mazizmēra lūpu krāsu, nav nekāds lētais prieks.

Šādas somiņas oriģinālā cena dizaina interneta outletā "Modesens" norādīta 1074 eiro, un pēdējais pieejamais eksemplārs tiek pārdots ar 33 procentu atlaidi – par 717 eiro.

"Spēlmaņu nakts" balvas pasniegšanas ceremonija 2023

Par gada labāko režisoru "Spēlmaņu nakts" ceremonijā, kas šodien norisinājās Dailes teātrī, atzīts Elmārs Seņkovs. Ar "Spēlmaņu nakts" balvu par ...

gallery icon