foto: ©TriStar Pictures/Courtesy Everett Collection/ Vida Press
Leonardo Dikaprio atklāj, ka par savu kino karjeru ir milzu pateicību parādā kādai slavenai aktrisei
20 gadus vecais Leonardo Dikaprio vesternā “Ātrs un miris”.
Slavenības
2023. gada 1. decembris, 10:59

Leonardo Dikaprio atklāj, ka par savu kino karjeru ir milzu pateicību parādā kādai slavenai aktrisei

Jauns.lv

Aktieris Leonardo Dikaprio pastāstījis, kā viņa karjerai palīdzējusi Šārona Stouna un cik ļoti viņš par to ir pateicīgs leģendārajai aktrisei. Par to informē “E! News”.

1995. gadā Šārona Stouna uzstājusi, lai režisors Sems Reimi vienu no vesterna “Ātrs un miris” (“The Quick and the Dead”) lomām uzticētu tolaik 20 gadus vecajam Dikaprio.

Studija atteikusies dot iespēju uzlecošajai zvaigznei, un Stouna piekritusi samaksāt viņam honorāru pati no savas kabatas. Loma izrādījusies liktenīga un pateicoties tai jaunā aktiera karjera sākusi zelt un plaukt.

20 gadus vecais Leonardo Dikaprio vesternā “Ātrs un miris”

gallery icon

“Es viņai pateicos neskaitāmas reizes. Es neatceros, vai pateicībā nosūtīju kādu konkrētu dāvanu, bet es arī nespētu viņai pietiekami pateikties,” viņš atklāja.

foto: Alberto Terenghi Arc/IPA/Sipa USA/ Vida Press
Leonardo Dikaprio, Džīns Hekmens, Šārona Stouna un Rasels Krovs vesternā “Ātrs un miris”.

Pēc Dikaprio teiktā, Stouna no saviem personīgajiem  līdzekļiem samaksājusi honorāru arī Raselam Krovam, kurš filmējies šajā kino ekranizējumā. “Ar Raselu Krovu bija tas pats stāsts. Es domāju, ka viņa bija redzējusi mūsu agrīnos darbus – “Nav ne mazākās nojausmas” (“Romper Stomper”) un “Kas nomoka Gilbertu Greipu” ( Whatš Eating Gilbert Grape”),” secinājis Dikaprio.