Leiškalne un Ševeļovs izdod jau otro grāmatu

Smalkas viesības īpašiem viesiem par godu savas jaunās grāmatas iznākšanai mākslas galerijā "Ola Foundation" Ķīpsalā sarīkoja stila un modes eksperti ...

gallery icon
Slavenības
2023. gada 30. novembris, 13:35

FOTO: stila eksperti Leiškalne un Ševeļovs izdod jau otro grāmatu

Jauns.lv

Viesības īpašiem viesiem par godu savas jaunās grāmatas iznākšanai mākslas galerijā "Ola Foundation" Ķīpsalā sarīkoja stila un modes eksperti Guna Leiškalne-Roka un Deniss Ševeļovs.

Grāmata "Stils II: Mājas viesības. Eating, Hosting and Society" ir jau otrais modes un stila ekspertu Gunas Leiškalnes-Rokas un Denisa Ševeļova kopējais veikums.

Svinības notika vienā no stilīgākajām vietām Rīgā – "Ola Foundation", un ielūgumos bija norādīts dreskods – cocktail. Bija gan sarkanais paklājs, gan sveces, smalkas uzkodas un vīns. Par muzikālu pārsteigumu viesiem rūpējās aktieris Maksims Busels.   

Denisa un Gunas pirmā grāmata «Stils. Noteikumi. Prakse. Konteksts» iznāca pirms pieciem gadiem.

Guna Leiškalne-Roka un Deniss Ševeļovs jau vairākus gadus sniedz profesionālus modes un stila padomus vadošajos izdevumos Latvijā, vērtējot sabiedrībā pazīstamu personu stilu, viņi veido kopējās stila tendences Latvijā, palīdzot Latvijas sabiedrībai augt un pilnveidoties stila izpratnes ziņā. Abu stila ekspertu padomos ieklausās augstākās amatpersonas Latvijā, prominences, mākslinieki, aktieri un citas personības.