Slavenības
2023. gada 30. novembris, 06:02

Aktrise Ieva Segliņa vīram neļauj sevi publiski skūpstīt

Žurnāls "Kas Jauns"

Kad gada labākā aktiera balvu saņēmušais priecīgais Arturs Krūzkops (41) pēc "Spēlmaņu nakts" svinīgās ceremonijas grasījās nobučot savu mīļoto sievu aktrisi Ievu Segliņu (33), viņš saņēma negaidītu atraidījumu. “Kas tad nu te tagad būs?!” sauca sieva.

"Spēlmaņu nakts" balvas pasniegšanas ceremonija 2023

Par gada labāko režisoru "Spēlmaņu nakts" ceremonijā, kas šodien norisinājās Dailes teātrī, atzīts Elmārs Seņkovs. Ar "Spēlmaņu nakts" balvu par ...

gallery icon

Dailes teātra aktieri Arturs Krūzkops un Ieva Segliņa-Krūzkopa gan pēc režisoru, gan publikas un profesionālu teātra kritiķu ieskatiem ir vienas no mūsdienu spožākajām teātra zvaigznēm. Šogad "Spēlmaņu naktī" Arturs tika atzīts par gada labāko aktieri, savukārt Ievai par Branda lomas atveidošanu labākās aktrises titulu balsojot piešķīra teātra skatītāji. Abi ir precējušies jau septiņus gadus. Līdz šim Artura Krūzkopa darbavieta bija Latvijas Nacionālais teātris, un uz Dailes teātri, kur strādā viņa laulātā draudzene, viņš pārnāca tikai šoruden.

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Talantīgais aktieru pāris nu kopā spēlē Dailes teātrī.

Neraugoties uz to, ka Dailes teātra dibinātāja Eduarda Smiļģa devīze teātrim bija “Skaidrība. Vienkāršība. Kaislība”, Ieva Segliņa, šķiet, ir izstrādājusi kodeksu, kas izslēdz jelkādas privāta rakstura mīļuma un kaislības izpausmes darbavietā, jo mirklī, kad priecīgais vīrs "Spēlmaņu nakts" svinību laikā Dailes teātra vestibilā sniedzās pretī Ievas lūpām, lai sievu nobučotu, viņa atlēca pussoli nost un pauda izbrīnu: “Kas tad nu te tagad būs?!” Apkārtējo iedrošinājumi uz mīļu kopbildi strikti ieturēto Ievu tā arī nepārliecināja publiski pieņemt vīra buču.

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
“Kas tad nu te tagad būs?!” apmulsumu pauda aktrise Ieva Segliņa.

Citas interesantākās ziņas un notikumus lūkojiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!