foto: Ekrānuzņēmumi no video
Skumji skatīties. Brūsa Villisa meita publisko video ar smagi slimo tēti
Brūsa Villisa meita Skauta padalījusies ar Pateicības dienā uzņemtu video, kur redzams tētis.
Slavenības
2023. gada 29. novembris, 11:33

Skumji skatīties. Brūsa Villisa meita publisko video ar smagi slimo tēti

Jauns.lv

Aktiera Brūsa Villisa meita Skauta publiskojusi jaunu video ar tēti, kurš, kā zināms, sirgst ar demenci. Skauta padalījusies ar video mirkļiem, kas uzņemti Pateicības dienas svinību laikā, ko visa ģimene atzīmējusi kopā.

Demijas Mūras un Brūsa Villisa vidējā meita Skauta Larū (32) publiskojusi video ar tēvu, kuru skārusi smaga demence.

“Cietais rieksts” jau ilgu laiku vairs nav labā formā, bet tagad slimība, šķiet, atņēmusi viņam pašu dārgāko – dzīvesprieku. Kadros viņš instinktīvi satver meitas pastiepto roku, bet, vai pazīst cilvēku, kurš ir viņam blakus, nav zināms. Turklāt vienmēr smaidīgais Villiss šoreiz neizrāda nekādas emocijas.

2023. gada februārī aktiera ģimene izplatīja paziņojumu, ka viņam sākotnēji noteiktā diagnoze – afāzija – izrādījusies neprecīza un Brūsam attīstījusies frontotemporālā demence. Šī slimība izraisa pakāpenisku kognitīvo spēju zudumu. Septembra beigās mākslinieka sieva Emma Heminga paziņoja par slimības progresēšanu un nosauca dzīvesbiedra stāvokli par smagu.

Savukārt novembrī Villiss pārstāja pazīt savu bijušo sievu Demiju Mūru, ar kuru pēc šķiršanās bija saglabājis draudzīgas attiecības. Aktrise bija šokā, jo viņa regulāri apciemo savu trīs meitu tēvu un viņai allaž bijušas sirsnīgas attiecības arī ar Brūsa tagadējo sievu Emmu.

Brūss Villiss 2023. gada 25. septembrī Losandželosā

gallery icon

Pirms dažiem mēnešiem Brūsa Villisa draugs režisors Glens Gordons Kerons pastāstīja, ka aktierim esot nepieciešamas trīs minūtes, lai saprastu, kurš ir viņa priekšā.

Brūss Villiss un viņa ģimene

gallery icon