Trakā pasaule
2023. gada 20. novembris, 21:59

VIDEO: iereibis vīrietis staigā pa elektrības vadiem

Jauns.lv

Krievijas Orskas pilsētā policistiem un ārkārtējo situāciju dienesta darbiniekiem nācās ķert neparastu bēgli — iereibušu vīrieti, kurš no piecstāvu mājas pa elektrības vadiem pārceļoja uz kaimiņu divstāvu māju.

Kad vīrietis ieraudzīja policistus, viņš atgriezās piecstāvu mājas balkonā un noslēpās dzīvoklī, kur tika aizturēts, vēsta “Argumenti i fakti”.

Šā gada pavasarī par sociālo tīklu sensāciju kļuva kāds 41 gadu vecs Voroņežas iedzīvotājs, kurš pamanījās reibumā izkrist pa 19. stāva logu un ne tikai palikt dzīvs, bet pārsteigt atbraukušos glābējus, spējot savām kājām doties uz ātrās palīdzības automašīnu. Vēl vairāk — viņš izklaidēja ārstus ar liriskas dziesmas priekšnesumu!

Aculiecinieki uzskata, ka par savas dzīvības saglabāšanu veiksminieks varēja pateikties pie mājas novietotajai automašīnai, kurā pēc viņa kritiena nostrādāja drošības spilveni, būtiski amortizējot triecienu. Pati automašīna “Nissan X-Trail” cieta daudz smagāk nekā cilvēks, pārvēršoties metāla kaudzē.

Toties vīrietis spēja piecelties kājās un pat gribēja pats doties prom, taču kājas bija iestrēgušas automašīnas atlūzās, un izpestīšanai bija vajadzīga glābēju palīdzība. Ātrās palīdzības automašīnā viņš ārstus pārsteidza, nodziedot "Mīla, kas līdzīga sapnim". Voroņežas Veselības departaments toreiz paziņoja, ka slimnīcā ievietotā cietušā stāvoklis ir "apmierinošs".