Trakā pasaule
2023. gada 17. novembris, 16:27

VIDEO: vīrietis izlec pa logu, iemīca automašīnu un pārsteidz visus

Jauns.lv

Krievijas Sanktpēterburgas piepilsētas Krasnoje Selo iedzīvotājus pārsteidza kāds vīrietis, kurš izlēca pa trešā stāva logu, uzkrita uz automašīnas, pamatīgi to samīcot, un vienā mierā devās savās gaitās, ļaudis pārsteidzot ar savu aukstasinību.

Lēcienā bojātā automašīna (ekrānuzņēmums no "X")

Spriežot pēc videonovērošanas kameras ieraksta, savādais atgadījums noticis naktī uz ceturtdienu.

Izdevums “Fontanka” vēsta, ka pārdrošais lēcējs pie ārsta nav devies, bet sabojātās automašīnas īpašnieks policijā nav vērsies. Krasnoje Selo iedzīvotāji sociālajos tīklos izteikuši minējumu, ka šādi vīrietis bēdzis no pēkšņi pārnākušā mīļākās vīra, jo sākumā kāds kliedzis “Lec!”, bet pēc viņa piezemēšanās aizvēries logs, pa kuru viņš pametis dzīvokli. Vietējie viņu jau iedēvējuši par "Krasnoje Selo nindzju".

Šā gada pavasarī par sociālo tīklu sensāciju kļuva kāds 41 gadu vecs Voroņežas iedzīvotājs, kurš pamanījās reibumā izkrist pa 19. stāva logu un ne tikai palikt dzīvs, bet pārsteigt atbraukušos glābējus, spējot savām kājām doties uz ātrās palīdzības automašīnu. Vēl vairāk — viņš izklaidēja ārstus ar liriskas dziesmas priekšnesumu!

Aculiecinieki uzskata, ka par savas dzīvības saglabāšanu veiksminieks varēja pateikties pie mājas novietotajai automašīnai, kurā pēc viņa kritiena nostrādāja drošības spilveni, būtiski amortizējot triecienu. Pati automašīna “Nissan X-Trail” cieta daudz smagāk nekā cilvēks, pārvēršoties metāla kaudzē.

Toties vīrietis spēja piecelties kājās un pat gribēja pats doties prom, taču kājas bija iestrēgušas automašīnas atlūzās, un izpestīšanai bija vajadzīga glābēju palīdzība. Ātrās palīdzības automašīnā viņš ārstus pārsteidza, nodziedot "Mīla, kas līdzīga sapnim". Voroņežas Veselības departaments toreiz paziņoja, ka slimnīcā ievietotā cietušā stāvoklis ir "apmierinošs".

Kāda vietējā teica, ka vīrietis pirms tam redzēja pagalmā neadekvātā stāvoklī, bet cita pat redzējusi paša kritiena brīdi. “Viss notika manā acu priekšā, es tobrīd stāvēju uz balkona. Godīgi sakot, padomāju, ka cilvēks nosvieda pudeli. Patiesībā tas ir briesmīgi,” sacīja meitene. Aculiecinieki nav vienisprātis, vai cietušais izkritis vai pats izlēcis. Kāda sieviete stāstīja, ka viņš pats izlēcis nelaimīgas mīlestības dēļ, un glābēju operatīva ierašanās saistīta tieši ar to, ka viņus izsauca jau pirms liktenīgā kritiena.